Uitnodiging voor kinderfeestje jongen

Iedere toekomstige jarige job verheugt zich al dagen (of misschien weken) op zijn kinderfeestje. Lekker taart of cake eten, heel veel snoepen, frietjes en iets leuks doen met al zijn vriendjes. Spannend! Terwijl je zoontje zich voornamelijk verheugd op het kinderfeestje is dat voor ouders soms iets anders. Want wat gaan je met de kinderen doen? En aangezien het een kinderfeestjes wordt die voornamelijk uit jongens bestaat, kun je een rustig feestje wel vergeten. Jongens willen rondrennen en actief zijn zodat ze hun energie kwijt kunnen. Maar maak je geen zorgen, we zullen je helpen met een paar ideeën voor een leuk feestje. En uiteraard begint het allemaal met het maken van een uitnodiging voor kinderfeestje.

uitnodiging kinderfeest voor jongen

Uitnodiging voor kinderfeestje: piratenfeest

Welke kleine man is er nou niet weg van piraten? Als je graag het kinderfeestje thuis wilt organiseren is dit altijd een goed thema voor jongens. Een goed feest begint met de uitnodiging en bij kaartje2go hebben we genoeg leuke uitnodigingen voor een piratenfeest. Leuke ideeën voor het piratenfeest:

  • Speel een spel waarbij je een nep zwaard in het midden van de kring legt. De kapitein (jarige job) mag draaien en diegene die door het zwaard wordt aangewezen mag zijn cadeau geven.
  • Koop een aantal (goedkope) witte T-shirts en laat de jongens hun eigen piratenshirt maken.
  • Speel het spel met de krokodil waarbij je een eierwekker verstopt met een knuffel krokodil, de jongens moeten dan zo snel mogelijk de krokodil vinden.

uitnodiging voor kinderfeest piratenfeest

Superhelden kinderfeest

Een feest met het thema ‘superhelden’ staat altijd garant voor succes. Jouw kleine man heeft vast en zeker wel een superheld waar hij fan van is. Hoe leuk is het dan wel niet dat hij op zijn kinderfeestje helemaal in zijn element kan zijn? Een superheld dat altijd populair is, is bijvoorbeeld spiderman. Heeft je zoontje al een mooi pak van spiderman? Laat hem dat pak dan aantrekken met zijn feest en vraag op de uitnodiging of zijn vriendjes ook verkleed gaan als hun superheld. Het leuke van superhelden is dat er altijd veel spullen verkrijgbaar zijn in dit thema. Zoals bijvoorbeeld een spiderman tafelkleed of ballonnen. Als je daadwerkelijk voor spiderman gaat kun je de woonkamer verder versieren met spinnenwebben. Een leuke activiteit is een hindernisbaan waar de kleine spidermans zo snel mogelijk overheen moeten zien te komen. Of doe een leuke boevenspel, waarbij er 2 kinderen of volwassenen verkleed zijn als boef en de superhelden moeten ervoor zorgen dat ze deze te pakken krijgen. Wat je ook bedenkt. Wij hebben in ieder geval leuke uitnodigingen voor kinderfeest! uitnodiging voor kinderfeestje superhelden

Stoere buitenactiviteiten voor de stoere boys

Een verkleedfeestje is voor oudere jongens natuurlijk niet meer leuk. Maar dat betekent niet dat het moeilijk is om iets te bedenken! Oudere jongens vinden het geweldig om stoere buitenactiviteiten te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van paintballen, karten, survivallen of een leuke speurtocht? Bij dit stoere feest hoort natuurlijk een bijpassende uitnodiging, en ook hieraan hebben wij van kaartje2go aan gedacht! Naast onderstaand voorbeeld hebben we nog vele andere leuke kaarten voor de oudere jongens, maar ook voor de hele kleintjes! Bekijk hier de uitnodiging voor kinderfeest!

stoere uitnodiging voor kinderfeest

Een kaart helemaal gratis

Onze nieuwe klanten geven we graag een warm welkom! Als je jezelf nu (gratis) aanmeldt ontvang je de eerste kaart helemaal gratis! Heb je een leuke kaart gemaakt voor het kinderfeestje van je zoon? Ook de eerste proefdruk is geheel gratis!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart