Uitnodiging kraamfeest meisje

Bent u nog maar kort geleden de trotse ouders geworden van een lief klein meisje? Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje. Er is vast veel verandert in huis met de komst van de kleine meid. Als de kraamweek eenmaal voorbij is beginnen veel jonge ouders hun weg weer een beetje te vinden. Hoewel het gezellig en knus is op jullie eigen roze wolk, willen jullie het kleine wonder aan heel de wereld laten zien! Een goede manier om al uw familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine meid is door een kraamfeest te geven. Een uitnodiging kraamfeest meisje maak je natuurlijk met Kaartje2g0!

Inspiratie nodig?

Hieronder geven we jullie alvast een paar voorbeelden van leuke en moderne uitnodigingen voor een kraamfeest meisje.

uitnodiging kraamfeest meisjeZo zoet, een uitnodiging met roze muisjes! Laat uw familie en vrienden weten dat ze zijn uitgenodigd voor uw kraamfeest met deze feestelijke kaart. Natuurlijk mogen beschuit met muisjes niet ontbreken!

uitnodiging kraamfesst meisjeOm bij weg te dromen. Deze stoere uitnodiging met foto van jullie kleine prinses laat iedereen smelten! Door een foto op de kaarten te plaatsen geeft u uw gasten alvast een leuk aandenken aan het kraamfeest!

uitnodiging kraamfeest meisjeHelemaal de trend van nu, de lieve uiltjes, je ziet ze terug in mening kinderkamer. Deze uitnodiging heeft een mooie mat zwarte achtergrond waardoor de accenten in roze en wit er uitspringen! Lief en stoer, net als jullie kleine meid.

Maak die unieke uitnodiging met Kaartje2go!

Na het zien van onze voorbeelden heeft u vast inspiratie opgedaan voor uw eigen uitnodigingen. Wordt het lief en roze, of toch super stoer? Met Kaartje2go maakt u snel en eenvoudig een uitnodiging die past bij jullie kraamfeest. We wensen jullie alvast veel plezier met het ontwerpen, en vergeet vooral niet om een foto toe te voegen van uw lieve kleine meid.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart