Toffe ideeën voor een Frozen kinderfeestje!

Laat het los, laat het gaan…Het welbekende nummer ‘Let It Go’ doet precies het tegenovergestelde van wat het predikt. Het laat je immers niet meer los! De Disneyfilm Frozen heeft harten over de hele wereld veroverd en is razend populair. Personages als Elsa, Anna, Kristoff en Olaf zijn niet meer weg te denken uit het Disney repertoire en zijn enorm geliefd bij zowel kinderen als volwassenen. Is jouw kind ook een echte Frozen fanaat? Super leuk! Dan is het een goed idee om voor zijn of haar verjaardag een Frozen kinderfeestje te organiseren, waarop iedereen verkleed mag komen in zijn of haar mooiste kostuum. Wedden dat jouw kindje dat helemaal geweldig vindt? Samen met alle vriendjes en vriendinnetjes wordt het vast een fantastisch feest. Als afsluiter kunnen jullie met z’n allen de film kijken,  en luidkeels meeblèren met alle nummers uit de film.

Chocola!

De poorten van Arendelle zijn geopend, en alle vriendjes en vriendinnetjes van je kind zijn uitgenodigd in het paleis. Als ze binnenkomen komt hen meteen een heerlijke geur tegemoet. Anna en Elsa, maar vooral Anna, zijn namelijk gek op chocola! Met die gedachte in het achterhoofd is het leuk om een chocolade fondue set neer te zetten. Snij stukjes fruit in stukken en serveer ze, samen met misschien snoepgoed als marshmallows.

frozen kinderfeestje chocolafrozen kinderfeestje chocolade fondue

Zullen wij een sneeuwpop maken?

Een van de meest geliefde karakters uit Frozen is natuurlijk Olaf, de sneeuwpop die is gemaakt door Elsa en Anna vergezelt op haar reis. Ga lekker aan het knutselen met de kinderen door zelf sneeuwpopjes te maken. Hoe? Heel simpel. Je koopt wat ronde foambollen bij de hobbywinkel in verschillende groottes, en plakt deze de avond voor het feestje op elkaar. Zo heeft elk kind een eigen sneeuwpop, die hij of zij helemaal naar wens mag versieren. Sla voor de versiering allerlei knutselspul in en zorg voor genoeg lijm. Hartstikke leuk en zo hebben ze na afloop een leuke tastbare herinnering aan het feestje.

frozen kinderfeestje sneeuwpop

Anna & Elsa komen langs!

Een superleuk idee is om een prinsessenfeestbedrijf in te huren, zodat Anna & Elsa langs kunnen komen om de kindjes te verrassen. Vaak hebben deze bedrijven ook een leuke activiteit voor de kinderen bedacht, of kleine cadeautjes voor ze gemaakt. Zie je al voor je hoe die kleine kinderhartjes smelten wanneer hun heldinnen ineens voor hun neus staan? Dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

frozen kinderfeestje anna elsa

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart