Een tijdje in het ziekenhuis? Stuur de zieke maar een mooie beterschapskaart!

Het is nooit leuk om ziek te zijn. Hoewel het vooruitzicht van een dagje niet naar je school of werk te hoeven er aantrekkelijk uitziet, als de griep blijft aanhouden is de lol er gauw vanaf. Dan wil je gewoon graag weer fit en gezond zijn. Zo kun je weer alle dingen doen die je normaal ook doet. Nee, ziek zijn is niet makkelijk, en een feestje is het nooit.  Zeker niet als je dan ook nog in heet ziekenhuis ligt vanwege je kwaal. En je daar ook nog even moet blijven. Zucht… Het enige wat een beetje helpt is veel liefde en verzorging. En een lief beterschapskaartje, waarschijnlijk. Wacht dus niet langer, en stuur ook een beterschapskaart naar een zieke!

Want op het moment dat jij als zieke een beterschapskaart in je brievenbus vindt, dan word je daar toch echt wel heel vrolijk van. Want het is natuurlijk superlief dat iemand aan je denkt, en zelfs de moeite heeft genomen een kaartje te sturen.

Een beterschapskaart om je op te vrolijken

Van een kaartje wordt iedereen hartstikke vrolijk. Zeker als je al een tijdje vast zit aan je ziekenhuisbed. Want erg vrolijk zijn ziekenhuizen nu eenmaal niet, hoe hard ze hun best ook doen. Gelukkig knap je vast een beetje op van deze vrolijke beterschapskaart! Zet ‘m op je nachtkastje en kijk er af en toe naar, en voor je het weet ben je weer fijn thuis!beterschapskaart krijt

Brokken gemaakt?

Is er iemand iets te enthousiast geweest? Dat is balen, want nu lig je dan toch echt in het ziekenhuis, met gips om je arm en verband om je benen. Gelukkig krijg je wel een leuke beterschapskaart om je een beetje op te vrolijken. Aan die pleister heb je nu misschien niet zo veel, maar aan die lieve boodschap van je vrienden en familie wel. Heel veel beterschap! En kijk voortaan een beetje uit, he?

beterschapskaart verbande

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart