Tijd voor wat extra motivatie? Stuur een motivatiekaart!

Al jaren praat je vriend erover. Die droom die hij wil gaan waarmaken, maar er gebeurt telkens niets. Hij onderneemt niet, maar wil wel. Tja, zonde is dat. Het wordt tijd dat hij de koe eens even bij de hoorns gaat vatten. Of misschien zit hij even in een dipje en kan hij goed een steuntje in de rug gebruiken. En jij gaat hem daarbij helpen. Hoe dan? Door een motivatiekaart te sturen, natuurlijk! Want allemaal kunnen we af en toe wel eens wat extra coaching gebruiken om te doen wat we het allerliefste zouden willen doen.

Wat maakt jou gelukkig?

Soms is het belangrijk om even met je neus op de feiten gedrukt te worden, en juist om even extra gesteund te worden. Want die spannende nieuwe stap, die jij gezet hebt, is toch wel echt bijzonder. Je maakt een nieuwe start. Je gaat doen waar je gelukkig van wordt en dat is super cool. Met deze motivatiekaart ben jij helemaal klaar voor elke uitdaging. Hartstikke top & ga vooral zo door! motivatie kaart do more of what makes you happy

Yes, you can!

Heb je een droom, waarvan je denkt dat je die niet zal kunnen waarmaken? Of heb je een spannende auditie voor een rol in een musical die je heel graag wilt? Of misschien heb je een sollicitatie voor die baan die je zo tof vindt, en ben je bang dat het toch niet gaat lukken. Mooi wel! Geloven in jezelf is super belangrijk. En deze motivatiekaart herinnert je gelukkig daar even aan. Want met een beetje vertrouwen in je eigen kunnen kom je heel ver!

motivatiekaart coaching zwart wit letters spreuk

Een zonnige moivatiekaart

Aan het uitstellen, wachten op de dag dat jouw leven verandert? Wacht niet langer, zegt deze kaart, begin er gewoon vandaag mee! Want vandaag is een perfecte dag om blij en gelukkig te zijn, of te worden. Dus ga ervoor!

motivatiekaart coachen happy

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart