Tiener jarig? Maak zelf je tofste uitnodiging!

Een puber is een aparte diersoort. Ze houden erg van feestjes en sparen het liefst kosten noch moeite (van hun ouders) om het allerdolste feest aller tijden te geven. Voor hun verjaardag halen ze dan ook alles uit de kast en nodigen ze veel mensen uit. Maar dan moeten al die mensen wel op je tienerfeest komen…Nou, daarvoor heb je dan wel een pittig coole uitnodiging nodig. Gelukkig zijn wij voorzien, dus kom maar op!

Tijd voor een tienerfeest!

De feestelijkheid spat van deze vrolijke kaart met handettering, woorden over feestjes, en neon kleurtjes af. Als dat geen leuke avond wordt, dan weten wij het ook niet meer. De stemming zit er in ieder geval al goed in, en de kaart is ook nog eens super mooi. Tienerfeest tijd!

tienerfeest uitnodiging tekst

Party time

Jij bent een coole chick, een fashionable dame met een flinke dosis humor, die de kans op een feestje niet aan har voorbij laat gaan. Iedereen zal naar jouw tienerfeest willen komen, met zo’n toffe kaart. Je kan van tevoren zelfs een leuke shoot houden met je vriendinnen en de leukste foto gebruiken voor op de kaart. Zo kan iedereen meteen zien dat er met jou veel lol te beleven valt. It’s time to party!

tienerfeest uitnodiging meisje patches

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart