Terug van een lange reis? Welkom thuis!

Nu het weer hoog zomer is, gaat het bij veel mensen kriebelen om een mooie lange reis te maken. Om van alles te zien en te beleven, en nieuwe plekken en culturen te ontdekken en te leren kennen. De trip wordt gepland, de koffers gepakt, en voor je het weet is iemand een paar weken verdwenen. Op rondreis door Zuidoost-Azie, of trekkend door de bergen van ScandinaviĆ«. Het thuisfront kijkt het met gemengde gevoelens aan. Want hoe blij je ook bent wanneer een dierbare dolenthousiast vertelt over de te gekke reis die ze gaan maken, het is toch altijd weer heel fijn als je dierbaren weer thuis zijn. Maar niet getreurd…Alles wat begint zal ook weer eindigen, en het einde van deze reis is in zicht. Wil je nu ervoor zorgen dat jouw vriend, vriendin of geliefd familielid een warm onthaal bij thuiskomst te wachten staat? Stuur dan een mooie kaart om hem of haar weer welkom thuis te heten. Wedden dat diegene dat superleuk vindt? Kijk gauw mee naar onze leuke kaarten en zoek de leukste uit!

Missie geslaagd

Is jouw vriend, vriendin, of familielid lange tijd op missie geweest en komt hij of zij binnenkort eindelijk weer thuis? Dan is het hoog tijd voor een welgemeende kaart om hem of haar weer welkom thuis te heten. Wat moet het fijn zijn om weer terug te zijn, in je eigen land, in je eigen huis, en om weer heerlijk in je eigen bed te slapen. Met zo’n leuke kaart wordt het vast een heel warm onthaal. En dat was het doel, nietwaar? Missie geslaagd, zullen we dan maar zeggen!welkom thuis kaart

Niks aan zonder jou

Wat ben je blij dat je lief, of je beste maatje weer thuis is! Want hoewel een paar dagen alleen doorbrengen af en toe best leuk kan zijn, heb je hem of haar toch ook heel erg gemist. Je bent maar wat blij het avontuur weer samen aan te kunnen gaan. Want eerlijk is eerlijk…Zonder jou was het eigenlijk best een beetje saai. Welkom thuis!

welkom thuis kaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart