Tegoedbonnen voor Vaderdag!

De tijd vliegt voorbij, want over een klein weekje is het al zover. Dan is het alweer bijna Vaderdag. Kijkt jouw vader ook al reikhalzend uit naar wat zijn lieve kinderen voor leuks voor hem in petto hebben? En zit jij ondertussen met je handen in het haar omdat je nog geen geschikt cadeau hebt kunnen vinden? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk het perfecte last-minute cadeau bij uitstek. Een tegoedbon! Zo hoef jij niet langer al te veel na te denken over waarmee jij jouw liefste papa gaat verrassen. Onze tegoedbon kaarten komen in alle soorten en maten, en kun je ook nog eens geheel naar eigen wens aanpassen, mocht je ineens een briljante ingeving krijgen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar even gauw mee!

Biertje doen?

Houd jouw vader ook zo van een lekker biertje op z’n tijd? Dan is het misschien een leuk idee om hem een dagje mee te nemen om speciaalbiertjes te gaan proeven bij een bierbrouwerij. Dit cadeau geef je mooi aan hem in de vorm van een tegoedbon. Lekker, leuk en leerzaam. En geen zorgen, je vader zal heus niet dronken worden. Bij een proeverij schenken ze altijd maar een klein beetje. En mocht hij nu wel een tikje aangeschoten raken, kun jij dat mooi in de gaten houden. Heel veel plezier samen!

tegoedbon vaderdag

Tegoedbon voor klusjes

Misschien maak jij je vader wel het gelukkigst door wat vaker braaf je huishoudelijke taken uit te voeren. Wil je dit nog wel eens vergeten, of het te druk ervoor hebben? Geef je vader dan op Vaderdag deze leuke tegoedbon, voor bijvoorbeeld 10x afwassen en ook afdrogen. Dit kan natuurlijk ook stofzuigen of de wc schoonmaken zijn. Zo kan je vader ook eens lekker op de bank hangen en een potje gamen.

tegoedbon vaderdag

Samen erop uit

Eigenlijk zijn ervaringen de leukste soort cadeau’s die je aan iemand kan geven. Want herinneringen blijven voortbestaan. Geef je vader daarom met Vaderdag een te gekke ervaring of een leuk dagje uit cadeau. Dan is een tegoedbon perfect, natuurlijk! Voor samen een dagje naar de dierentuin, naar de bioscoop, of naar een voetbalwedstrijd. Wedden dat je vader dat ontzettend leuk gaat vinden?vaderdag tegoedbon

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart