Stuur iemand met een nieuwe baan eens een leuke kaart!

Je kent iemand en die is op zijn zachts gezegd niet gelukkig met zijn of haar huidige werk. Na honderden sollicitaties de deur uit te hebben gestuurd en flink wat gesprekken te hebben gevoerd, is het dan eindelijk zover. Een nieuwe baan! En ook nog eens een waarvan de gelukkige denkt er echt op zijn of haar plek te zijn. Feliciteer een vriend of vriendin met het vinden van een nieuwe baan eens met een leuke kaart van Kaartje2Go. Daar wordt iedereen vrolijk van en het is weer eens wat anders, en persoonlijker, dan een zoveelste Facebook berichtje. Kijk maar gauw mee naar wat we voor je in petto hebben!

Extra motivatie

Je hebt de eerste stappen gezet op weg naar een nieuw begin. Daar kun je vast wat extra motivatie en vrolijkheid bij gebruiken, of niet? Dat komt dan heel goed uit, want deze kaart geeft je net dat beetje extra, zodat jij vol goede moed en tsjokvol inspiratie je nieuwe start aankan. Dit maakt jou nu eenmaal gelukkig, en daar gaat het om. Of je nu net een eigen bedrijf bent begonnen, of die toffe baan op een redactie hebt gekregen die je zo graag wilde, deze kaart geeft je net dat beetje extra. You can do it!

nieuwe baan felicitatie

Nooit meer werken

Het kan behoorlijk eng zijn, zo’n sprong in het diepe en besluiten dat je vol wilt gaan voor dat wat jou gelukkig maakt. Als allles eenmaal op z’n plek valt, dan volgt er zo’n fijne beloning. Namelijk werk doen waar je gepassioneerd van raakt en waar je van houdt. En doe je dat, dan werk je eigenlijk geen dag in je leven meer. Is dat geen fijn vooruitzicht? Stuur deze leuke kaart om iemand te feliciteren met een nieuwe baan, of gewoon zomaar. Want soms moeten we allemaal hier even aan herinnerd worden.

nieuwe baan do what you love

Een nieuwe baan, een nieuwe kans

Deze vrolijke kaart met geïllustreerde collageachtige elementen en een geïllustreerd meisje met portfolio, is bij uitstek leuk om te sturen naar een creatieveling. Het is hard werken in de creatieve sector, dus dan is het natuurlijk hartstikke leuk wanneer iemand een toffe baan heeft weten te scoren. Helemaal als dit een baan is waarin ze alle ruimte hebben om hun creatieve ei kwijt te kunnen. Ga ervoor, kanjer, je kan het!

nieuwe baan

Een echte working girl

In de jaren ’50 was het voor veel vrouwen behoorlijk lastig om aan werk te komen. Zeker in Amerika. Vaak werden ze veroordeeld tot secretaresse functies, terwijl sommigen echt wel meer in hun mars hadden. Gelukkig hoef je nu als vrouw niet alleen maar te kunnen typen en koffie te kunnen brengen om aan een baan te komen. Deze leuke vintage kaart is echter een dikke knipoog naar die tijd en feliciteert je op humoristische wijze met jouw nieuwe plek. Jij bent een echte topper. Want….Who run the world? Girls!

nieuwe baan gefeliciteerd vintage

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart