Een steuntje in de rug voor de zieke

Soms loopt het leven even niet zoals het moet lopen. Het ene moment voelde jij je kiplekker, het volgende moment lig je met een thermometer in je mond en zwetend van de koorts ziek op de bank. Tja, zo gaat het soms. Een ongeluk zit in een klein hoekje, net als een stevige griep. Wanneer jij je zo naar voelt is het fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt. Stuur een zieke daarom eens een leuk kaartje om hem of haar beterschap te wensen. Dat stelt de zieke vast en zeker enorm op prijs. Want op het moment dat je zo ziek bent wil je eigenlijk maar een ding, en dat is een welgemeend hart onder de riem.

Fruit voor de zieke

An apple a day keeps the doctor away…Zo zeggen ze wel eens. Nu ben je helaas al ziek en is de dokter al geweest, maar een stukje fruit kan natuurlijk nooit kwaad. Dit lieve appeltje wenst de zieke in ieder geval veel beterschap en hoopt dat diegene snel weer de oude is. En dat ‘ie daarna lekker veel appeltjes kan eten.

beterschap ziek appel

Lief schaap

Stel je voor. Je ligt al dagen op bed, met alleen wat bouillon en je laptop. Het enige wat je kan doen is een beetje films kijken en boekjes lezen. Je ziet nauwelijks iemand. Je kan wel iets opbeurends gebruiken, een teken dat er mensen zijn die aan je denken. Dit lieve schaapje blaat alvast zijn beterschapswens naar de zieke. Deze wollige schattebout maakt een zieke gegarandeerd net dat beetje blijer.  Dus stuur die kaart, en wens de arme schat maar beterschap. Of beterschaap, natuurlijk.

zieke beterschap beterschapskaart schaap

Een zoentje voor jou

Het is belangrijk om te weten dat er mensen aan je denken als je ziek bent. En met een fijne zoen zit dat wel goed. Maar goed, je kan niet van mijlenver iemand een lief kusje geven, natuurlijk. Dan is deze kaart een mooi alternatief. Wordt maar snel beter, dan krijg je gauw weer een echte zoen op je wang.

beterschap zoen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart