Start je met een nieuwe baan? Heel veel succes

Het nieuwe jaar is begonnen, en jij gaat er met frisse moed tegenaan. Helemaal omdat die ontzettend toffe job nu eindelijk van jou is. Je hebt er ontzettend veel zin in en bent helemaal klaar om aan de slag te gaan. Jij gaat de koe eens even bij de horens vatten. Dit wordt helemaal jouw jaar. Je familie en vrienden zijn natuurlijk allemaal op de hoogte van je nieuwe werk. Ook zij zijn mega enthousiast voor je en willen je vooral heel veel succes wensen. Maar hoe wens je iemand nu toch op een leuke manier succes met een nieuwe baan? Nou, met een leuke kaart! Want een kaart zegt zo veel meer dan een SMS en is nog eens hartstikke leuk om te krijgen ook. Dus begint jouw vriend of vriendin, broer, zus of oom binnenkort aan een nieuwe uitdaging? Wens diegene dan maar heel veel succes met een van onze kaarten. Kijk maar gauw mee!

Go girl!

Wat een powervrouw is jouw maatje. Na jaren van ploeteren heeft ze toch maar mooi die droombaan gescoord. En dat is eigenlijk alleen maar veel applaus en toejuiching waard. Want wat ben je trots op die kanjer. Heel veel succes met je nieuwe baan meid. You go, girl!nieuwe baan working girl

Een nieuwe baan

Ja, je vriend of vriendin heeft die toffe job gescoord die hij of zij zo graag wilde. En nu is het bijna zover…De eerste werkdag. Hartstikke leuk, natuurlijk, maar vast ook een beetje spannend. Geef je maatje een extra steuntje in de rug met deze motiverende kaart. Zet ‘m op!

succes kaart zet hem op nieuwe baan

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart