Iemand pijn gedaan? Zeg ‘sorry’ met een leuke kaart!

Het wordt weer lente, en dus is het tijd om schoon schip te maken en sorry te zeggen tegen iemand die je pijn hebt gedaan. Een verkeerde opmerking is zo per ongeluk gemaakt. Tegen je beste vriend of vriendin, of je broertje of zusje. Je weet alleen niet zo goed hoe je het moet aanpakken…Het is ook lastig om sorry te zeggen. Je wilt iemand geen pijn doen, maar soms doe je het per ongeluk toch. En ja, dat is gewoon een beetje vervelend. Heb je er echter al eens aan gedacht om een kaartje te sturen om sorry te zeggen? Nee?

Klaar de lucht met een klein gebaar

Denk je eens in. Op het moment dat jij je gekwetst voelt is het op den duur wel fijn als iemand even sorry komt zeggen, toch? Dat hoeft niet met grootse gebaren en vier boeketten en tachtig kilo chocola, natuurlijk. Het belangrijkste is dat het gebeurt om de lucht weer een beetje te klaren! Dat je hebt ingezien dat je een fout hebt gemaakt en een ander gekwetst hebt. Stel iemands grote verassing voor op het moment dat hij of zij ineens een onbekende envelop bij de post treft. De envelop gaat open en er komt een kaartje uit. Een kaartje dat ‘sorry’ zegt. Misschien is diegene nog heel even boos, dat kan. Misschien doet het even nog een beetje pijn. Maar diegene zal er ook door geraakt worden. En op den duur je vergeven. Maak een klein gebaar, en stuur een lieve kaart, met Kaartje2Go.

sorry kaart met kwal

Deze mooie kaart met prachtige illustratie van kwallen raakt meteen de juiste snaar. De zachte, gevoelige kleuren en sierlijke letters laten zien dat je je excuses serieus meent. Toch zit er gelukkig ook wat humor in, zodat jullie beiden niet te lang hoeven blijven hangen in je ruzie. Je kunt er zelfs weer met elkaar om lachen. Want jeetje, wat ben je stom geweest. Gelukkig ben je ook geen echte kwal, waardoor jullie elkaar een stevige knuffel kunnen geven nu de lucht geklaard is!

Zeg sorry voor je oepsmomentje

Je hoeft natuurlijk geen slaande ruzie te hebben om een sorry kaart te sturen. Het kan ook zijn dat het om iets heel kleins gaat, waar je toch een beetje mee zit. Te laat een verjaardagskaart naar je beste vriendin gestuurd, bijvoorbeeld? Tja, het kan gebeuren. Stuur een leuke kaart met Kaartje2Go, en dan vergeeft ze het je vast wel! Extra leuk als jullie allebei fan zijn van Britney Spears. Dat wordt meezingen!

sorry kaart oeps

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart