Simpele & stijlvolle Save The Date kaarten

Het was een ongelooflijk spannend moment. Haast met trillende handjes haalde je de ring tevoorschijn en stelde je de grote vraag en wachtte je gespannen af. ‘Ja, ik wil’. Het verlossende woord was daar en nu mag het fantastische nieuws van de daken geschreeuwd worden. Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Hebben jullie al een datum weten te prikken? Mooi zo. Dan kun je alvast lekker beginnen met het versturen van je Save The Date kaarten. Waarom? Nou, ten eerste is het een hartstikke leuk stukje voorpret om je kaarten te ontwerpen. En ten tweede wil je natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen op jouw trouwdag kunnen komen. Dan is het wel zo handig om ze op tijd op de hoogte te stellen. Heb je er al zin in? Wij ook! Kijk maar gauw mee naar onze selectie simpele & stijlvolle Save The Date kaartjes.

Klassiek en romantisch

Je huwelijksdag is waarschijnlijk een van de meest romantische dagen van je leven. Het is het moment waarop je gaat trouwen met de persoon van wie je het meeste houdt, en dat is geweldig. Je wilt graag dat al je naasten hierbij aanwezig kunnen zijn. Dit mooie kaartje heeft een zowel klassieke als moderne uitstraling, en is bovendien heel helder en duidelijk vormgegeven. Zo is het meteen duidelijk welke dag jouw vrienden en familie in hun agenda moeten vrijhouden. Want dat is jouw trouwdag!

save the date kaart met marmer

Save The Date

Veel duidelijker dan dit wordt het niet en dat is precies wat je voor ogen had. Een datum met een grote cirkel eromheen laat toch wel goed zien wanneer je welke dag moet vrijhouden voor jullie grote dag. Want laten we wel wezen…Het wordt er een om nooit meer te vergeten.

save the date kalender krijt

Mooi roze is niet lelijk

Het belooft een spetterend feest te worden op jullie trouwdag. De belofte van een stralende, prachtige dag is daar met deze hippe Save The Date kaart in roze en paarse tinten en geaquarelleerde letters. Met z’n frisse uitstraling is deze kaart perfect voor een zwoele zomerse bruiloft.

save the date aquarel letters

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart