Zijn jullie verloofd? Save The Date met een mooie kaart!

Hebben jullie je verloofd? Gefeliciteerd, wat een ontzettend leuk nieuws! Nu kan de voorpret beginnen. Want naast het vinden van die perfecte jurk, een mooie locatie en een prachtig versierde en lekkere taart, wil je natuurlijk ook graag mooie Save The Date kaarten versturen. Want de mooiste dag van je leven wordt nog net iets mooier met de mensen van wie je houdt. En je wilt graag dat zij een plekje in hun agenda vrijhouden. Je trouwt immers maar een keer, en wilt graag dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij hebben een zeer gevarieerde en uitgebreide collectie Save The Date kaarten. Daardoor zit er voor iedereen wel wat wils bij! Ga je voor klassiek, modern of toch bijzonder? Kijk maar gauw mee naar de vele mogelijkheden, en laat je lekker inspireren!

Romantisch & sfeervol

Jullie liefde is bijzonder. Jullie houden zo immens veel van elkaar en zijn dolgelukkig nu jullie eindelijk verloofd zijn. Het grote wachten kan beginnen, en na het zien van jullie Save The Date kaart, wachten jullie dierbaren vrolijk met jullie mee. Ze gaan getuige zijn van een heel bijzonder moment. Deze mooie, sfeervolle kaart drukt het begin van een prachtig nieuw leven met elkaar in beeld uit. Wat zal de toekomst jullie brengen? In ieder geval een mooi huwelijk, dus houd alvast een plekje vrij in je agenda!

Save The Date kaart fotokaart streep

Save The Date!

Kies voor een leuke, spontane, grappige of lieve foto van jullie tweeen om deze mooie klassieke Save The Date kaart met mooie sierelementen een eigen twist te geven. Ook leuk is het om de achtergrondkleur van de binnenzijde van de kaart te veranderen, voor een extra speels effect. Deze twee wildebrassen zijn er helemaal klaar voor. Wij gaan trouwen, dus zet het in je agenda. Want dit bijzondere feest wil je echt niet missen!save the date kaart fotokaart datum sier

save the date kaart fotokaart  sier 2

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart