Populaire meisjesnamen in 2017

Ben je zwanger en verwacht je een meisje? Van harte gefeliciteerd met deze blijde gebeurtenis. Naast het klaarmaken van de babykamer en eindeloos shoppen voor al die schattig kleertjes is het kiezen van de naam en van de moeilijkste keuzes. Gaan jullie voor een traditionele naam die veel in de familie voorkomt, of juist perse een Hollandse naam? De laatste jaren zijn vooral de Amerikaanse namen erg populair.Hieronder geven wij een opsomming van de meest populaire meisjesnamen van 2017 , laat je inspireren en wie weet zit jullie favoriete naam erbij!

populaire meisjesnamen

Zoals je op de kaart kunt zien is Yara in 2017 de meest populaire meisjesnaam. De betekenis van de naam is in het Engels prinses, maar in Brazilie worst gezegd dat Yara een prachtige jonge godin is, waarvan de naam letterlijk “watergodin betekend”.  Heeft deze naam niet jouw voorkeur geen probleem. In onderstaande lijst.

 1. Yara
 2. Juna
 3. Femke
 4. Mila
 5. Juliette
 6. Lotte
 7. Zoe
 8. Isa
 9. Jaylinn
 10. Fiene

Populaire meisjesnamen, do or don’t

Hoewel veel mensen gaan voor een populaire Amerikaanse naam zijn er natuurlijk wel een aantal argumenten waar je rekening mee zou kunnen houden. Er zijn beroemdheden die hun kind de meest aparte namen geven zoals bijvoorbeeld Apple of Botuil. Hoe leuk het ook mag klinken, het is natuurlijk geen degelijke naam die een goede indruk maakt bij sollicitatiegesprekken. Veel namen zijn ook aan trends onderhevig, het kan dus voorkomen dat jouw dochter met twee naamgenootjes in de klas komt te zitten.

De naamkeuze voor jullie dochter is natuurlijk erg persoonlijk en vooral ook erg leuk om samen uit te kiezen! Het is ook leuk om te kijken wat de betekenis van naam is, dat geeft het kiezen van de naam nog meer waarde.

Zijn jullie eruit? Dan is het tijd om een geweldig geboortekaartje voor jullie prinsesje uit te kiezen. Bij Kaartje2go kunt u ook kiezen uit geboortekaartjes met foto, net zo uniek als uw kindje!

De voordelen

 • Unieke collectie uitnodigingen
 • Je eigen originele fotokaarten
 • Zeer voordelig
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
 • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart