Lieve oppasser gehad? Stuur diegene een leuke bedankkaart!

Je zat met je handen in het haar, omdat je dacht geen oppasser te kunnen vinden. Net op die dag dat jullie met z’n tweeën uit wilden gaan. Laat zou het niet worden, maar het zou toch jammer zijn als het niet door zou kunnen gaan. Gelukkig was daar die reddende engel. Je buurmeisje of buurjongen, of iemand die je kent van werkt, of een goede vriendin of misschien een van je ouders. De avond is gered en je bent hem of haar ontzettend dankbaar dat ’ie wilde oppassen. Dan is een leuke kaart om dankjewel te zeggen misschien een goed idee! En bij Kaartje2Go hebben we genoeg leuke kaarten om jouw oppasser te laten weten hoezeer je hem of haar waardeert!

Zeg het met een foto!

Ze zeggen wel eens dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Nou, dan doet een bedankkaart met een leuke, lieve of juist grappige en ondeugende foto van het kindje waarop gepast moest worden heel veel goed! Een leuk idee is om een foto te maken van bijvoorbeeld een smerig kindje, om te laten zien dat de ouders zonder de oppasser echt met hun handen in het haar zitten, of hebben gezeten. Personaliseer de kaart verder met een lieve persoonlijke boodschap en je mooie bedankkaart is compleet.

bedankkaart oppassen eigen foto

Dat is nog eens een mooie bedankkaart

Deze mooie kaart is helder en fris en brengt meteen klaar en duidelijk je dank over. In vrolijke kleuren bedank je je oppasser voor zijn of haar harde werk. Zonder diegene was het allemaal niet mogelijk geweest, en dat mag je best laten weten!

bedankkaart oppassen kendiekaart

Kusjes aan opa en oma

De kinderen hebben een feestje gehad, want opa en oma kwamen oppassen! Hartstikke leuk, want van opa en oma mag je soms wel eens langer opblijven en krijg je vaak ook nog wat lekkers. Reden genoeg om ze te bedanken voor hun moeite met deze leuke en stoere bedankkaart. Want het is het leukst als opa en oma oppassen en je wilt ze graag weer terugzien!

bedankkaart opa en oma

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart