Ook gek op eenhoorns? De mooiste uitnodigingen voor een eenhoorn kinderfeestje!

Binnenkort is je zoon of dochter jarig. Al een aantal weken telt je kind de dagen af tot het zover is, want je verjaardag blijf echt iets om naar uit te kijken. Het is de dag waarop ze in het middelpunt van de belangstelling staan. Niet alleen de verjaardag is om naar uit te kijken, maar ook het kinderfeestje dat ongetwijfeld op de planning staat. Want wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes? De datum is inmiddels vastgesteld, dus nu is het tijd om uitnodigingen te gaan versturen. Je kind is helemaal gek op eenhoorns en wil het liefst een kinderfeestje waarbij dit magische wezen helemaal centraal staat. Daar hoort een passende uitnodiging bij! Gelukkig hebben we er genoeg, kijk maar eens gauw mee!

Wat een plaatje!

Deze prachtige uitnodiging in waterverf en met zachte pastelkleuren zet alvast helemaal de toon voor jouw geweldige kinderfeestje. En wat een mooie eenhoorn staat er op de voorkant! Een superleuk idee is om ieder kind een mooie haarband met eenhoornhoorntjes te geven, of om ze die zelf te laten maken als ze al wat ouder zijn. Kom je ook op mijn feestje vol prachtige eenhoorns?

Een prachtige uitnodiging

De eenhoorn op deze mooie kaart is toch wel echt een van de mooiste eenhoorns die je ooit gezien hebt? Werkelijk een plaatje, met mooie roze manen en een prachtige gouden hoorn. Kom je ook op mijn verjaardagsfeestje?eenhoorns kinderfeestje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart