De nieuwste & leukste verjaardagskaartjes!

Het is eindelijk weer zover. Na een jaar wachten ben je weer wat ouder en is het tijd voor je verjaardag! Die je natuurlijk viert met al je vrienden en vriendinnen. Lekker taart eten, en genieten van je gezelschap en alle cadeaus die je hebt mogen ontvangen. Wat zijn het er veel dit jaar! En wat een verrassingen zaten er ook dit jaar weer tussen. Jouw verjaardag is een groot feest, dat is zeker. Het enige wat jouw verjaardag nou echt helemaal af zou maken, zijn leuke en lieve verjaardagskaartjes van al je familie en vrienden. Want stiekem voel jij je pas echt helemaal jarig als je een aantal enveloppen in je brievenbus vindt. Dus, doe een jarige job een plezier, en stuur voor zijn of haar verjaardag weer een leuke kaart. Iedereen vindt het namelijk geweldig om een kaartje te krijgen, en voor jou is het een kleine moeite. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hebben wij de oplossing voor je. Want speciaal voor jou hebben wij hier een aantal kaarten verzameld, zodat jij niet uren hoeft te zoeken. Kijk maar gauw mee!

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Als je jarig bent hoor je gefeliciteerd te worden. In levenden lijve, met veel kussen en een bos bloemen, of door middel van een leuke kaart. Van dit prachtige ontwerp wordt iedereen blij. Frisse kleurtjes en een persoonlijke boodschap maken deze kaart tot een topper der verjaardagskaartjes. Dus wacht niet langer, en verras de jarige met jouw verjaardagswens en een lieve, persoonlijke boodschap. Gefeliciteerd!verjaardagskaartjes

Witte zwanen, zwarte zwanen

Wauw, wat een plaatje is dit zeg! Een echte eyecatcher, hip, modern en beeldschoon. De jarige is vast en zeker ontzettend blij met zo’n prachtig kaartje op zijn of haar verjaardag. Tussen de vele verjaardagskaartjes hoef jij in ieder geval niet meer te zoeken, want dit prachtige plaatje is voor jou. Van harte gefeliciteerd en nog vele, vele jaren.

verjaardagskaartjes

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart