Een nieuw jaar om dankbaar te zijn. Stuur eens een bedankkaartje!

Het is 2018, de start van een nieuw jaar. Tijd om schoon schip te maken. Maar in plaats van telkens te denken aan alles wat beter kan in het nieuwe jaar, is het ook mooi om even stil te staan bij wat je al hebt. Even een momentje van rust en bezinning. Want er is veel om dankbaar voor te zijn. Je woont in een fijn land, hebt een dak boven je hoofd en een heleboel mensen om je heen van wie je houdt. Die heel veel voor je betekenen en het hele jaar voor klaar hebben gestaan. Is het dan niet fijn om ze dat even te laten weten? Dat kan heel goed met een lief bedankkaartje. Dus kijk maar gauw mee naar onze mooie kaartjes!

Dank je

We zeggen het eigenlijk niet vaak genoeg, omdat het soms zo vanzelfsprekend is. Toch is het ontzettend waardevol en fijn om ‘dankjewel’ te zeggen tegen iemand. Vooral wanneer deze persoon heel dicht bij je staat en je enorm heeft geholpen. Door je kinderen op te vangen, een schouder te zijn om bij te kunnen uithuilen, je steun en toeverlaat te zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken. Met dit warme en sfeervolle bedankkaartje met ruimte voor een persoonlijke foto, laat je zien hoeveel iemand voor je betekent. En hoe ongelooflijk dankbaar je bent.dank je met bloemen bedankkaart

Een prachtig bedankkaartje

Dit prachtige bedankkaartje voor een vriend of vriendin is de perfecte afsluiter van het oude jaar en perfecte begin van een nieuw jaar. Vol liefde ga je het tegemoet, en vooral vol dankbaarheid voor de vrienden om je heen. Want wat zijn het een engelen.

bedankkaart je bent een engel bedankt

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart