Niet geslaagd? Niet getreurd!

Het is een ongelooflijk spannende tijd, die van de eindexamens. Je hebt er zo hard voor gewerkt, maar dan krijg je toch dat gevreesde  telefoontje. Niet geslaagd. Gezakt. Verdorie. Dat is flink balen en echt helemaal niet leuk. Ken je iemand die gezakt is en die wel een opkikker kan gebruiken? Overweeg dan om eens een lieve opbeurende kaart te sturen. De meeste mensen verwachten zo’n kaart niet en zullen er waarschijnlijk heel blij mee zijn. Zo laat je weten dat je aan ze denkt, maar ook dat het allemaal wel weer goedkomt. Het is immers niet het einde van de wereld.

Na regen komt…

Op het moment dat je hoort dat je gezakt bent kun je het gevoel krijgen dat heel je wereld instort. Het valt ook echt niet mee. Na al die inspanning hoopte je op een goede uitkomst, maar als die uitblijft is dat gewoon niet leuk. Help iemand herinneren dat er nog genoeg kansen voor hem of haar open liggen. Morgen is immers weer een dag!

niet geslaagd sterkte kom op

 

Het komt goed!

Mjam, wat een heerlijke kaart is dit! Deze lieve en vrolijke kaart steekt een gezakte een hart onder de riem en relativeert de situatie even. Kop, op, alles komt goed. Je gaat het gewoon nog een keertje proberen. Misschien moet je een herkansing doen, misschien moet je een jaar overdoen, maar het is allemaal zo erg nog niet. Een leuke tip: verstuur deze kaart samen met een paar echte donuts. Want een beetje zoetigheid om de wond te verzachten mag wel op zo’n moment.

niet geslaagd donut worry

Een steuntje in de rug

Juist op de momenten waarop het even tegenzit heb je het wel eens nodig om te horen dat je mensen niet teleurstelt. Zeker als je zakt voor je eindexamen kan dat gevoel zomaar de kop opsteken. Laat iemand weten dat je hem of haar nog steeds een kanjer vindt, met deze kaart in vrolijke kleuren.

niet geslaagd zeg maar kanjer

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart