Net verhuisd? Stuur een verhuisbericht!

Zijn alle dozen inmiddels al uitgepakt? Waarschijnlijk niet, maar je bemt al wel ver ermee. Nog even en jullie mooie nieuwe paleisje is helemaal spik en span, en klaar om bezoek te mogen ontvangen. Maar he, dan moet dat bezoek wel weten waar je woont, natuurlijk. Je bent namelijk net verhuisd, en heus niet iedereen is daarvan op de hoogte. Een leuke manier om iedereen je nieuwe adres te laten weten, is door een verhuisbericht te sturen. Met een leuk kaartje en alle nodige informatie laat je dan aan je familie, vrienden en kenissen weten waar je nu woont. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kijk maar eens mee, we hebben de leukste hier voor je verzameld!

Inpakken en wegwezen

Jullie hebben jullie hele boeltje bij elkaar geraapt en in de auto gepropt en zijn vertrokken. Op naar jullie nieuwe huisje! Inmiddels zijn de verhuisdozen al aardig uitgepakt, en wordt het tijd voor jullie verhuisbericht. Wat dacht je van deze vrolijke en humoristische kaart? Het zou namelijk wel echt een wonder zijn als jullie daadwerkelijk al jullie spullen in een keer in jullie auto hadden meegekregen…verhuisbericht verhuiskaart auto driehoek

Simpele boodschap, simpel verhuisbericht

Je moet de zaken natuurlijk niet ingewikkelder maken dan ze zijn. Je wilt graag laten weten dat je verhuisd bent, maar zonder al te veel poespas erom heen. Toch wil je ook graag wel een mooi kaartje, liefst ook een beetje stijlvol. Zoek niet verder! Dit hippe en moderne kaartje is dan precies wat jij mooi vindt. Aan de buitenkant staat in zwierige gouden letters het nieuws vermeld, en aan de binnenzijde kun je laten weten waar je nu woont.

verhuisbericht verhuiskaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart