De mooiste verjaardagskaarten voor meisjes bij Kaartje2Go!

Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij! Van harte gefeliciteerd! Nu is het natuurlijk hartstikke leuk om op je verjaardag naast alle Facebook berichten en Whatsappjes ook gewoon een verjaardagskaart te krijgen. Zo een die je kan openvouwen, van stevig papier, met een leuke persoonlijke boodschap erin geschreven. Laat Kaartje2Go nu net een heel aantal mooie verjaardagskaarten voor meisjes hebben. Zo mooi, dat je ze eigenlijk wel zou willen inlijsten, om ze voor altijd te bewaren. Niets houdt je tegen, wij zeker niet. Kijk maar snel mee naar onze toffe kaarten!

Vrolijke kleuren & mooie letters

Deze mooie kaarten zijn bij uitstek geschikt voor vrolijke jonge meiden. De kaarten zijn hartstikke hip en modern door de mooie handlettering en frisse kleuren. Ze stralen jeugdigheid en leven uit en doen denken aan warme zomerdagen met genieten van bolletjes ijs. De kaarten zijn echt heel mooi, zo mooi dat je ze na afloop eigenlijk net zo goed kunt inlijsten. Hartstikke leuk om dan een hele wand fotolijstjes te kopen (zo een die aan elkaar zit, of juist allemaal losse) en al je verjaardagskaarten in te lijsten en aan de muur te hangen. Wat een vrolijke boel!

verjaardagskaart krulletters confetti

verjaardagskaart hoera waterverf

Een zomers gevoel

Van deze frisse verjaardagskaart krijg je vrijwel meteen de zomer in je bol. Een mooie kaart met een zomers gevoel, met prachtige handgeschreven letters erop en illustraties van ananassen die eruit zien om op te eten! De kaart straalt vrolijkheid, zomer en zorgeloosheid uit, en ziet er daarnaast prachtig uit. Ook een plaatje voor in een lijst aan de wand. Als je dan even somber bent, hoef je maar een blik op deze leuke ananassen te werpen of je wordt weer vrolijk!

verjaardagskaart ananas zomer

Een heerlijke verjaardagstaart voor de jarige!

Van deze kaart kun je eigenlijk alleen maar vrolijk worden. En je krijgt er inspiratie van! Want die taart ziet er werkelijk prachtig uit, en lijkt nog best na te maken ook. De kaart is vrolijk en speels, en door de combinatie van illustraties en collage en werkelijk een plaatje om naar te kijken. Zeker een kaart om blij van te worden en die een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Steek na het zien van de kaart maar lekker de handen uit de mouwen en doe eens een poging de taart na te maken. Als dat niet lukt kun je altijd nog gaan voor een goede oude appeltaart. Met slagroom, natuurlijk!

verjaardagskaart taart bloemen

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart