De mooiste & leukste vakantiekaarten

De dagen dat je stad en land afstruinde voor die ene prachtige perfecte kaart, om via de post naar vrienden en familie te sturen zijn eigenlijk wel voorbij. Vaak komen die kaarten pas weken later aan, en dan is de lol er eigenlijk wel al een beetje af. Steeds vaker bestellen mensen hun kaartjes online. Waarom? Het is super makkelijk, en je kunt je vakantiekaart helemaal naar jouw wensen ontwerpen. Zie hier een paar mooie voorbeelden en raak geïnspireerd! Deze kaarten komen gegarandeerd op tijd aan, en laten aan het thuisfront zien wat voor een mooie tijd jullie hebben. Kijk maar gauw mee. Oja, en als je nu bij Kaartje2Go je kaarten maakt, maak je kans op een stedentrip naar Barcelona of Berlijn! Dus waar wacht je nog op!

Instakaart

Ja, je kan natuurlijk al je foto’s lekker op Instagram knallen, en dat moet je vooral blijven doen, maar je kunt ook al je mooiste foto’s op deze vakantiekaart in Instagram stijl zetten. Want, geloof het of niet, niet iedereen is elke dag actief op social media. Bovendien is het ontvangen van een kaartje hartstikke leuk. Zeker als het zo’n hippe en trendy kaart is als deze. Kijken hoeveel likes je ervoor krijgt.vakantie groetjes instagram

Flora & fauna

Ook deze vakantiekaart kun je leuk personaliseren met je eigen prachtig geschoten kiekjes. Toch heeft deze kaart ook iets unieks, door de aquarel illustraties van planten en bloemen en een mooie vlinder . De kaart bezorgt iedereen die ‘m ziet meteen dat heerlijke vakantiegevoel dat jullie nu ervaren en laat de ontvanger meegenieten van jullie mooie tijd.

vakantiekaart portugal of ander land

 Toon je topvakantie met een vakantiekaart

Jij bent ontzettend lekker aan het chillen op vakantie. En dat hoef jij niet met je eigen foto’s te laten zien. Nee, jij laat graag wat aan de verbeelding over, en vertelt thuis wel in geuren en kleuren over je avonturen. Maar nu eerst nog even een lekkere cocktail op het strand, hmmm. Dat is pas echt genieten!

vakantiekaart strand zomers drankje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart