Maak iemand vrolijk met een mooie spreukenkaart!

Af en toe kan iedereen wel eens een beetje extra gebruiken. En voor veel mensen werkt een motiverende, mooie of ontroerende spreuk in dat opzicht heel erg goed. Mooi om te krijgen, maar zeker ook om te bewaren. En het is nu hartstikke trendy om een mooi vormgegeven spreuk in te lijsten. Hang de spreuken op aan je wand en maak je eigen kleine hoekje van inspiratie. Als je dan even in de put zit of wat extra motivatie nodig hebt hoef je maar naar je wand te kijken om die te krijgen. Dus, ken jij iemand die een mooie spreuk verdient? Met een reden, of gewoon zomaar, omdat jij diegene graag blij wilt maken? Stuur dan eens een mooie spreukenkaart met Kaartje2Go. Wij hebben de mooiste en meest inspirerende spreuken voor je verzameld. Want met een goede spreuk kan je ontvanger er weer tegenaan!

Awesometacular!

Recht voor zijn raap is deze kaart. Maar met dit stukje mooie motivatie kan jij de dag zeker weten aan! Er is niet veel dat je hoeft te doen, behalve je prachtige, unieke zelf te zijn en te stralen alsof de dag geen einde heeft. Maak er wat moois van, kanjer. ‘Be Awesome Today!’ En wie weet wat de dag voor je in petto heeft wanneer je ‘m met open armen tegemoetkomt.

spreukenkaart be awesome today

 Vrolijk fruit

Ananassen hebben op de een of andere manier de bijna magische eigenschap dat veel mensen vrolijk van ze worden. Misschien zit het ‘m in de leuke vorm en sprekende kleuren van dit stuk fruit. Wie zal het zeggen? Deze vrolijke spreukenkaart met ananas is genoeg om een glimlach op iemands gezicht te toveren. En om ze te verzekeren van mooie tijden. Het beste moet nog komen. Ben jij er klaar voor?

spreukenkaart vrolijke ananas

Geen zorgen voor morgen

Je kent dat gevoel wel. Je maakt je zoveel zorgen en uiteindelijk valt het allemaal wel mee. Dan baal je dat je zo hebt lopen stressen. Om niets, eigenlijk. Zorgen zijn nergens goed voor, het enige wat ze doen is je ongelukkig maken. Vergeet daarom die zorgen, en wees gewoon gelukkig. Met dit vrolijke kaartje gaat dat vast en zeker lukken. Stuur deze kaart naar iemand die deze reminder wel kan gebruiken. Want we maken ons allemaal wel eens zorgen, maar driekwart van de tijd is het gewoon niet nodig.

spreukenkaart don't worry be happy

Jaag je dromen na!

We weten dat we moeten doen waar we gelukkig van worden. Dat weten we, en toch blijven we soms hangen in dat wat veilig en vertrouwd is. Maar durf eens de grote stap te zetten en de boze buitenwereld te betreden. Zonder risico te nemen win je niets. Dus kom op, ga je droom achterna!

spreukenkaart follow your dreams

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart