Mooie spreuken om de dag goed mee te beginnen!

Soms hebben we allemaal net dat beetje extra motivatie of hoop nodig om de dag goed te kunnen beginnen. Een goed begin is immers het halve werk, zeggen ze wel eens. En hoe kan jouw dag nu eigenlijk niet goed beginnen, met een van deze leuke kaarten met spreuken? Stel je maar eens voor. Je wordt wakker, de zon schijnt en je gaat uit bed. Je maakt een lekker ontbijtje, drinkt een lekker vruchtensapje en gaat de post maar eens halen. Tussen je krant en alle reclamefolders vind je ineens een envelop. En uit die envelop komt een prachtige spreukenkaart. Wat ontzettend lief! Niet alleen wordt je blij van zulke spreuken, maar ook van zulke kaartjes. Zo blij, dat je deze meteen op je prikbord prikt, als een reminder. Today is gonna be a good day!

Wees dankbaar

Er is veel om dankbaar voor te zijn in het leven. Het groene gras, de zon die hoog aan de hemel staat, de wind die door de bladeren van de bomen ruist…Het leven is een geschenk, nietwaar? Maar af en toe is het fijn om daar even aan herinnerd te worden, en om stil te staan bij al het goede in het leven. Dus als je een keer met het verkeerde been uit bed stapt, hoef je maar een blik op dit kaartje te werpen om je meteen wat gelukkiger te voelen. En daar zijn spreuken nu voor!

spreuken kaart thankful

Wijsheid

Soms kunnen moeilijkheden en narigheden snel beter worden met wat humor. Want tja, het leven is nu eenmaal geen bitterbal. Deze spreuk tovert vast en zeker een glimlach op je gezicht iedere keer dat je ‘m tegenkomt. Zo kun je weer lachen om het leven, en om jezelf. Bitterbal.

spreuken kaart bitterbal

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart