Mannenweekend tips en uitnodiging bestellen

Soms het kan heerlijk zijn om even je vrouw en kinderen achter te laten voor een echt mannenweekend. Je hoeft je even niet meer in te houden en je kunt samen met je maten weer herinneringen ophalen en nieuwe maken. Het is dé mogelijkheid om je weer even jong en onbedwongen te voelen. Een mannenweekend organiseren hoeft helemaal niet zo moeilijk zijn. Het voordeel van man-zijn is dat je maten vaak snel tevreden zijn. Hier kun je lezen welke activiteiten altijd gewaardeerd worden door je kameraden. Deze activiteiten zijn een keer wat anders dan bier drinken en voetbal kijken (wat overigens altijd een onderdeel kan zijn). mannenweekend

Activiteiten voor mannenweekend voor de stoere kerels

Er zijn een aantal kenmerken voor een leuke activiteit waar mannen altijd wel voor in zijn. Bijvoorbeeld actie, competitie, sport en goed eten. Als je deze kenmerken samenvoegt in een dag kun je als activiteit doen:

  • quad rijden;
  • paintballen;
  • boogschieten;
  • kleiduif schieten.

Als afsluiting doet een barbecue het altijd goed. Gaan jullie liever uiteten? Een goed grill restaurant of een Grieks restaurant zijn prima plekken om flink de carnivoor uit te hangen. Een leuke extra activiteit is een high beer (bier drinken met borrelhapjes).

mannenweekend paintballen

Activiteiten voor mannenweekend voor de stijlvolle mannen

Ben jij en je vriendengroep niet zo van de sport en competitie? Gaan jullie liever voor klasse en een beetje stijl? Denk dan eens aan een croquet toernooi, polo, whiskey proeverij of een wijnproeverij. Wat ook kan is een cursus sabreren (met een zwaard de champagne fles openen) of schermen. Vooral wanneer je echt een keer wat anders wilt doen, zijn deze activiteiten onwijs leuk en daarnaast nog leerzaam ook. Vraag aan je vrienden om in pak te komen zodat jullie helemaal in stijl op pad gaan.

mannenweekend in stijl

Passende uitnodigingen voor mannenweekend

Wil je het helemaal goed aanpakken? Stuur je vrienden dan een mannelijke uitnodiging voor jullie weekend. Zet erop wat ze ongeveer kunnen verwachten en wat de dresscode is (bijvoorbeeld in pak of juist gemakkelijke kleding). Bij kaartje2go heb je snel een uitnodiging voor mannenweekend gemaakt. Op de voorbeelden in deze blog kun je de tekst gewoon aanpassen en eventueel nog andere tekst toevoegen. Je ziet in ieder geval dat we goede uitnodigingen hebben die prima passen bij jullie weekend.

mannenweekend

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart