Lieve kaarten om de liefde te vieren!

Het is lente! Tijd voor lanterfanten, naar buiten gaan en te genieten van de zon, van het leven, en van de liefde. Want als er iets is wat we wel eens vaker zouden mogen doen, is het dat. Genieten van elkaar. Tuurlijk, we appen en bellen genoeg, met hartjes emoji’s en kusjes en alles, maar het is helemaal geen gek idee om elkaar eens op een andere manier onze liefde te verklaren. Nu kun je denken aan romantische diners en lange strandwandelingen bij zonsondergang, maar een klein gebaar is vaak ook al veel waard. Hoe leuk zou jij het niet vinden om een kaartje in je brievenbus te vinden? Zomaar, van diegene van wie je het meest houdt? Volgens mij zou iedereen daar gelukkig van worden. Laat een ander weten hoeveel zij of hij voor jou betekent door een leuk kaartje te sturen. Zomaar, om de liefde te vieren!

Een groot hart voor jou

Dit lieve kaartje is niet alleen leuk om in je brievenbus te krijgen, maar doet het ook goed in een lijstje aan de muur. Als een leuke reminder aan jullie liefde en hoeveel jullie van elkaar houden. Dit snoezige hartje glimlacht je tegemoet vanuit de brievenbus. Met een mooie persoonlijke boodschap aan de achterkant laat jij weten hoe ontzettend veel iemand voor je betekent en hoe blij je bent dat jullie samen zijn. Met zo’n spontaan en lief gebaar tover je vast een grote glimlach op het gezicht van je geliefde.liefde kaart hart zwart wit

Gek op jou!

Jouw lief weet vast dat je gek op hem of haar bent, maar het kan nooit kwaad iemand daaraan te herinneren. Bovendien is het geweldig om daaraan herinnerd te worden. Zangeres Naaz schreef er zelfs een liedje over, hoe mooi het is uit te spreken dat je gek op iemand bent. Met dit mooie kaartje verwarm jij zeker het hart van je geliefde.

liefde liefdeskaart eighties ik ben gek

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart