Leuke last-minute vaderdag kaarten!

Ja, het is weer bijna zover! Vaderdag komt met steeds rassere schreden alsmaar dichterbij. Deze zondag is het zover. Het belooft een mooie dag te worden, dus zet jouw vader maar eens lekker in het zonnetje. Een pilsje en wat bitterballen of een lekkere barbecuemaaltijd kan hij zeker waarderen. Heb je nog niets bedacht om jouw vader te feliciteren met zijn vaderschap? Geen zorgen. We hebben genoeg leuke last-minute vaderdag kaarten voor je, die razend snel verstuurd kunnen worden. Is dat even een opluchting! Zo ben jij verzekerd van een leuke kaart voor je vader en heb je nog even wat tijd om een tof cadeau te fiksen. Kijk mee naar de leuke vaderdag kaarten die we hier voor jou verzameld hebben. Wedden dat er ook iets leuks voor jouw papa tussen zit?

Een echte rockgod

Houd jouw vader wel van een beetje pingelen op z’n (lucht)gitaar? En waant hij zich dan net Mick Jagger van The Rolling Stones, inclusief veel headbangen? Dan is deze kaart waarschijnlijk wel iets voor hem. Een superleuke, vrolijk geillustreerde kaart die niet alleen heel liefdevol is door de leuke boodschap, maar je vader tegelijk ook een klein beetje op de hak neemt. En dat mag best, ook op vaderdag. Want stoere vent als hij is, kan heus wel tegen een beetje geplaag. You rock, pap!

last-minute vaderdagkaart dad you rock

Wie is toch de liefste?

Dat kan er natuurlijk maar eentje zijn. En dat is jouw vader. De allerallerliefste papa van de hele wereld is hij. Met deze opvallende kaart maak jij zeker indruk op je vader. Hij weet natuurlijk allang dat jij van hem houdt, maar een extra attentie kan nooit kwaad. En daar is vaderdag natuurlijk voor. Een speciale dag juist om je vader net wat meer liefde te geven. Deze kaart is werkelijk een plaatje en kan hij met trots uitstallen.

last-minute vaderdag

Monsieur Papa

Is jouw vader een kunstliefhebber? Dan valt deze humoristische kaart zeker bij hem in de smaak. De kaart is namelijk een verwijzing naar een bekend kunstwerk van de Franse schilder Magritte. Deze Fransman schilderde een schilderij van een pijp, met daaronder de tekst ‘dit is geen pijp’/’ceci n’est pas une pipe’. Maar hoezo is het dan geen pijp? Heel simpel. De pijp is getekend, dus niet echt, en daarom geen pijp. Op deze leuke kaart is de originele tekst aangepast. Er staat nu ‘dit is geen papa’/’ceci n’est pas un papa’. En het figuurtje op de kaart is inderdaad geen papa. Jouw echte papa heeft namelijk deze leuke kaart in handen en kan er vast om lachen!

last-minute vaderdag vaderdagkaart in frans

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart