Leuke ideeen voor een te gek piratenfeestje!

Houd jouw zoon of dochter ook zo veel van piraten? Dat snappen wij wel! De stoere boekaniers spreken nu eenmaal enorm tot de verbeelding. Van stoere Jack Sparrow tot Kapitein Haak, piraten zijn hartstikke cool. Ook kunnen ze prima het thema van een kinderfeestje zijn. Wie vindt het nu niet leuk om een dagje piraat te spelen op een echt piratenfeestje? Zo’n feest begint natuurlijk bij een coole uitnodiging. Gelukkig hebben we er daar genoeg van. Dan volgt de rest. Want wat ga je die dag met alle kinderen doen? Daar zit je nog wel even mee. Niet getreurd en geen stress! Wij hebben wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Simpele activiteiten waar kinderen veel plezier aan beleven, en jij dus ook. Ben je er klaar voor? Kijk dan maar eens gauw mee!

Aaaarrr!

Een echte stoere piraat is niet compleet zonder een cool ooglapje, natuurlijk. Maak van tevoren voor elk kind een simpel zwart ooglapje, of koop ze kant en klaar bij een feestwinkel en sla wat leuke knutselspullen in. Denk aan tubes (textiel)lijm, plakjuwelen, knopen, simpel kant en band of iets anders waarmee de kinderen hun ooglapje tijdens het piratenfeestje helemaal naar eigen wens kunnen versieren. Niet alleen een leuke activiteit, maar ook eentje waar ze een leuk cadeautje aan overhouden. Dubbele winst!

piratenfeestje

Schatgraven!

Een gouden, oude klassieker is natuurlijk het schatgraven. Vul een groot krat of grote bak met zand en verstop verschillende ‘schatten’ in het zand. Dit kunnen kleine cadeautjes of snoepjes (verpakt, natuurlijk) of kleine schatkistjes zijn. Aan het einde van het schatgraven wordt de buit verdeeld, zodat ieder kind met iets naar huis gaat. Als je een grote tuin hebt kun je in plaats van schatgraven ook een spelletje schatzoeken spelen. Compleet met een kaart waarop de locatie van de schat aangegeven staat!

piratenfeestje

De perfecte uitnodiging!

Voor jouw perfecte piratenfeestje heb je natuurlijk een passende uitnodiging nodig. Met deze vrolijke kaart is de juiste toon al meteen gezet. Zo krijgt iedereen meteen al zin in dit feestje. Schip ahoy!

piratenfeestje

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart