Leuke ideeën voor een te gek piratenfeestje!

Er is er een jarig, hoera, hoera…Dat kun je wel zien dat is jouw kleine koter. Alweer een jaartje ouder. Wat vliegt de tijd toch! Maar deze grote vent of meid is toch echt weer ouder. En zoals het hoort wil de jarige dolgraag een feestje geven. Want tja, dat hoort er toch echt wel bij. Je kleine rakker stuitert al door het huis van opwinding. Het gaat een piratenfeestje worden! Eerst moeten daarvoor echt de uitnodigingen verstuurd worden. Want een kinderfeestje zonder alle vriendjes en vriendinnetjes is lang niet zo leuk. Maar wat ga je met al die kinderen doen? Wij zetten hier even wat leuke, en niet al te ingewikkelde activiteiten op een rijtje.

Schateiland

Echte piraten zijn altijd druk aan het schatzoeken, als ze niet zelf een schat aan het roven zijn. Meestal verstoppen ze hun buit in het zand op een niet al te bekend eiland, om later alles weer op te graven. Creeer een zandbak in je achtertuin, of claim de lokale zandbak voor een middag, en ga met alle kinderen lekker schatzoeken. In de schat zit natuurlijk wat lekkers en een klein cadeautje voor iedereen, maar aan wie de schat vindt, kun je een kleine speciale prijs geven. En een echte piratenmedaille, bijvoorbeeld, of een mooie piratenhoed.

piratenfeestje

Ooglapjes versieren

Dit principe kun je op allerlei piratenaccessoires toepassen (hoofddeksels, shirt, etc.), maar hier houden we het even bij ooglapjes. Koop bij de Action of de feestwinkel de meest simpele zwarte ooglapjes, en sla daarnaast allerlei leuk spul in om de ooglapjes mee te kunnen versieren. Denk bijvoorbeeld aan plaksteentjes of parels, of leuke applicaties. Zo kan ieder kind een ooglapje helemaal naar zijn of haar smaak versieren, en hebben ze een leuk aandenken aan het piratenfeestje.

piratenfeestje

Zonder kaart geen feestje

Zonder een mooie uitnodiging is er natuurlijk helemaal gaan feestje, en dat is absoluut niet de bedoeling. Met deze stoere en leuke kaart heeft vast iedereen al heel veel zin in je piratenfeestje. Stuur hem maar snel op naar alle vriendjes en vriendinnetjes, en tot snel!

piratenfeestje uitnodiging

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart