Last-minute Valentijn? Vind hier een mooie kaart!

Dagen, weken, maandenlang heb je al een crush. Je voelt vlinders in je buik en je hart maakt een sprongetje wanneer je hem of haar ziet. Praten is ineens vreselijk moeilijk, en je bent je plotseling enorm bewust van alles wat je zegt of doet. Zucht. Het is niet makkelijk om verliefd te zijn. En al helemaal niet om dat ook nog eens te vertellen…Gelukkig kun je dat bij uitstek met Valentijnsdag doen! De perfecte gelegenheid om jouw Valentijn te verrassen met een prachtige kaart. Dat kan anoniem, maar ook met naam en toenaam. Het ligt eraan waar jij je het prettigst bij voelt. Misschien raap je na het versturen van een kaart aan je Valentijn wel de moed bijeen om hem of haar in het echt mee uit te vragen…Je weet maar nooit! Kijk gauw mee naar onze mooie collectie!

Kort & krachtig

Een mooie kaart voor Valentijn hoeft niet heel overdreven te zijn. En dat voelt deze kaart heel goed aan. Het gaat voor jou namelijk om die ene persoon, die ene persoon waar jij helemaal hoteldebotel van bent. Hartstikke spannend, wanneer je Valentijn deze kaart in de bus vindt. De grote letters vallen meteen op, en aan de binnenkant is ruimte voor een wat persoonlijker boodschap. Wil jij mijn Valentijn zijn?

Valentijn valentijnskaart jij goud en glitter

Tindermatch!

Heb jij jouw grote liefde via Tinder of een andere datingapp ontmoet? Maak daar dan maar mooi gebruik van. Met deze leuke en grappige kaart verras jij jouw Valentijn pas echt goed. Samen kunnen jullie hier vast hard om lachen. En humor is ontzettend belangrijk in de liefde, dat weet iedereen. It was love at first swipe!valentijn valentijnskaart met de tekst love at first swipi

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart