Uit de kunst! Mooie kaarten om te maken en te krijgen

Stel je eens voor. Je wilt graag een mooie kaart naar iemand sturen, maar niets voelt persoonlijk of goed genoeg. Je schildert echter graag en zou het eigenlijk ontzettend leuk vinden om eens een mooie kaart met eigen werk naar iemand te sturen. Of misschien ken je een grote kunst(geschiedenis) liefhebber en wil je hem/haar om wat voor reden dan ook verrassen met een mooie kaart. Dan hebben wij goed nieuws voor je, want bij Kaartje2Go hebben wij een mooie selectie aan kunstkaarten voor je om uit te kiezen. Of je kan juist een kaart met je eigen kunstwerk erop maken. Waar wacht je nog op?

Mooi he, die meesters

Tijdens de Gouden Eeuw bloeide de Hollandse schilderkunst helemaal op. Zo erg dat zelfs jaren later we nu nog vol verwondering kijken naar de grote werken uit die tijd. Want wie heeft er nu niet van ‘De nachtwacht’, of ‘Het melkmeisje’ gehoord? Rembrandt en Vermeer zouden waarschijnlijk dolgelukkig zijn te weten dat hun werk de tand des tijds heeft doorstaan. Met het sturen van een mooi kaartje kun jij bijdragen aan het doorgeven van (onze) rijke kunstgeschiedenis. Want die verdient het gekoesterd te worden.

kunst kaart melkmeisjekunstkaart de nachtwacht

Kunst van nu

Veel mensen weten niet zo goed hoe ze met hedendaagse kunst moeten omgaan. Goed nieuws is dat je echt niet alles mooi hoeft te vinden. Gelukkig maar, want dat is eigenlijk gewoon onmogelijk. Kijk naar kunst met gevoel en maak op basis daarvan je keuze. Net als bij deze kaarten. Waar word je door geraakt? Wat vind je interessant? Jij mag het zeggen. Het leuke van deze kaarten is dat ze voor veel verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden. Het ligt er maar net aan wat je leuk vindt en waar je de kaarten voor nodig hebt.

kunstkaart infinity

Je eigen kunstwerk op een kaart

Je hoeft natuurlijk niet een kaart met een kunstwerk van iemand anders te versturen of te laten maken. Wat dacht je ervan je eigen werk op een kaart te zien? Super leuk om zoiets persoonlijks naar vrienden en familie te sturen. Zulke kaarten zijn echter ook heel erg geschikt voor wanneer je zelf een expositie of zoiets dergelijks organiseert. Je kan je gasten dan op een leuke laagdrempelige manier kennis laten maken met je werk. Geef ze gratis weg of verkoop ze, het is helemaal aan jou!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart