Koningsdag, vier het samen met Kaartje2go

Het is bijna zover: Koningsdag staat weer voor de deur. Dit is één van die geweldige dagen dat heel Nederland weer oranje kleurt en we genieten van de samenhorigheid en natuurlijk van de mooie feestjes! Overal in het land worden de meest leuke activiteiten georganiseerd. Sommige daarvan bestaan uit feesten voor honderden mensen, maar andere mensen gaan liever met hun spulletjes voor het huis zitten met de hoop iets te verkopen. Heb je geen zin om verdrongen te worden in een drukke stad, maar geef je liever thuis een feestje? Bij Kaartje2go hebben we ontzettend veel leuke kaarten voor Koningsdag. Nodig mensen dus nog snel even uit voor je feestje!

Koningsdag

Uitnodigingen Koningsdag voor jou persoonlijke oranjefeest

Heb je wel zin in een feestje maar niet zo zin in drukke kroegen? Of moet je misschien een beetje op je geld letten, maar wil je dit feestje niet langs je heen laten gaan. Een goede oplossing hiervoor is zelf een feestje geven. Als je het jezelf nog makkelijker en goedkoper wilt maken vraag je aan iedereen of ze hun eigen drank willen meenemen! Onderstaand een paar leuke uitnodigingen die je snel nog even kunt versturen.

koningsdag

Koningsdag

Koningsdag uitnodigingen en kaarten met foto

Kaarten worden nog persoonlijker en stiekem ook veel leuker als je er een foto van jezelf, een foto van jou en een vriend of waar je ook zin in hebt op zet! Bij Kaartje2go hebben we super leuke kaarten geheel in oranje-stijl die prima passen bij deze bijzondere feestdag!

Koningsdag

Koningsdag

Gewoon een mooi Koningsdag kaart omdat het kan!

Het hoeft natuurlijk niet persé Koningsdag te zijn om een geweldige kaart te sturen die lekker Hollands is. Dus misschien ben je dan wel te laat voor een kaart met Koningsdag, onderstaande kaarten kun je altijd wel sturen, want wie houdt er nu niet van Nederland. Daarnaast zijn deze uitnodigingen ook geweldig voor als je een feest geeft met een oranje thema zoals ‘ik hou van Holland’.

Koningsdag

Koningsdag

Je kaart snel verstuurd en zelf ontwerpen bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go weten we dat je niet altijd op tijd denkt aan het versturen van kaartjes Daarom hebben we een super sneller service. Voor 20.00 besteld is dezelfde dag naar de post! Zo heb je altijd wat meer tijd om bijvoorbeeld je eigen kaart te ontwerpen. Om in het thema te blijven: je kunt de kaarten voor Koningsdag extra versieren met onze toepasselijke figuurtjes van kroontjes, tulpen en molens. Tevens kun je extra foto’s en teksten toevoegen. Leef je dus lekker uit!

Ben je op zoek naar een uitnodiging voor een ander feestje? Bekijk hier onze geweldige uitnodigingen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart