Kleurplaatkaarten voor volwassenen! Heerlijk mindful

Kleuren is weer helemaal terug van weggeweest! En niet alleen voor kinderen, hoor. Hordes volwassenen wagen zich massaal aan kleurboeken vol mandala’s, om lekker ontspannen ’s avonds de mooiste creaties te vervolmaken. Wat maakt kleuren nu zo populair? Het schijnt goed voor je geest te zijn. Een fijne ontspannende activiteit waarbij je hersens even rust krijgen. Een hele gezonde hobby dus! Ken jij ook iemand die helemaal idolaat is van kleuren? Stuur hem of haar dan een van onze mooie kleurplaatkaarten! Voor de lol of aux serieux, een beetje meer creativiteit heeft nog nooit een mens kwaad gedaan. Ook kun je er iemand hartstikke mee op vrolijken. Dus waar wacht je nog op? Kijk snel mee naar onze mooiste kleurplaatskaarten!

Een trotse haan

Staat jouw maatje altijd met dag en dauw op? Dan is deze vrolijke lentekaart met een trotse haan vast iets voor hem. Een wirwar van patronen zorgt ervoor dat men met deze kaart wel eventjes zoet is. Doe je maatje er een doosje kleurpotloden bij cadeau en de pret kan meteen beginnen. Inkleuren maar!

kleurplaatkaarten voor volwassenen lente vogel kaart

Lekker kleuren met kleurplaatkaarten

Of je nu houdt van mandala’s inkleuren, of van wat meer abstracte vormen, met deze kaarten zit je altijd goed en is iemand weer een paar uurtjes zoet. Waarna een mooi kunstwerk het prachtige eindresultaat is!

kleurplaatkaarten alies design

kleurplaatkaarten volwassenen mandala

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart