Stuur eens een kleurkaart! Hartstikke leuk voor volwassenen

Sinds een tijdje is kleuren weer helemaal hip. Ja, natuurlijk wisten kinderen dat allang. Zij weten niet beter dan dat kleuren een en al plezier is. Maar ook volwassenen pakken tegenwoordig hun kleurpotloden er weer vrolijk bij. Want lekker kleuren schijnt veel te doen voor je ontspanning, en dus ook voor je humeur. Maak iemand helemaal blij met een leuke kleurkaart. Een kaart die je voor bij elke gelegenheid kunt sturen maar ook gewoon zomaar. Omdat lekker inkleuren nu eenmaal super is!

Lekker ontspannen

Voor kinderen is kleuren vooral leuk. Maar het inkleuren van herhalende vormen of patronen kan ook heel meditatief en ontspannend werken. Met een kleurkaart met vormen die doen denken aan bloemen als deze word je vast en zeker helemaal zen. Of misschien toch ook een beetje draaierig…

kleurkaart alies design inkleuren

Deze mooie mandala kaart zal zeker rustgevend en ontspannend voor je werken. Kleur de kaart helemaal in zoals jij het wil en voltooi zo jouw perfecte mandala. Ook leuk om aan de muur te hangen, of om een verzameling ingekleurde mandala’s mee te starten.

kleurkaart mandala

Huisjes kleuren

Met deze kaart pak jij zeker je relaxmomentje, want met al deze huisjes inkleuren ben je echt wel even zoet. Dus pak je kleurpotloden erbij op een regenachtige zondagmiddag, en laat die ontspanning maar komen!

kleurkaart alies design inkleuren 14

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart