Klaar voor het nieuwe jaar? Stuur vast een leuke kaart!

Het is weer januari. De feestdagen zijn geweest, en het is tijd om weer aan het werk te gaan. Een mooi moment om al die goede voornemens die je hebt gemaakt alvast kracht bij te zetten. Een goed begin is immers het halve werk, nietwaar? Of je nu meer wilt gaan sporten, vaker bij je familie wilt zijn, je kunt er het best meteen mee beginnen. Dan begin je jouw jaar pas echt goed! Een goed voornemen dat veel mensen op hun lijstje hebben  staan is om meer brieven en kaarten te sturen. En dat kunnen wij bij Kaartje2Go natuurlijk alleen maar van harte toejuichen! Daarom hier alle redenen waarom ook jij het jaar zou moeten starten met een leuke kaart. En we laten er natuurlijk meteen een aantal zien, da’s wel zo handig!

Zo persoonlijk

Een WhatsApp of SMS hangen we niet zo gauw aan de muur, en is leuk maar toch niet zo bijzonder. Een kaart koesteren we echter. Iemand heeft aan ons gedacht, en de moeite genomen om een kaartje te sturen. Het is altijd leuk wanneer je een kaart in je brievenbus vindt, zo lief en attent. En je hoeft er tegenwoordig niet eens meer voor naar het postkantoor. Nee, hoor, een leuke kaart vindt je zo online en is binnen een mum van tijd verstuurd. Daarom, een kleine moeite, maar met een groots effect.

Maak vrienden

Vroeger was het immens populair, brieven sturen naar iemand die je niet of nauwelijks kende. Zo werden jullie dan penvrienden. Er stonden vaak zelfs advertenties voor in kranten en tijdschriften. Het was een leuke manier om in contact te komen met mensen en je leven met elkaar te delen. Op papier, weliswaar. Maar waarom zijn we er eigenlijk mee gestopt? Te veel moeite, klinkt het vaak. Laten we het in 2018 anders aanpakken. Je kunt ook brieven sturen naar iemand die je al wel kent, natuurlijk. Schrijf een brief, deel je gedachten, en je zult zien dat je er hoogstwaarschijnlijk een gelukkiger mens van wordt.

Een kaart voor altijd

Een kaart kun je haast voor elke gelegenheid wel sturen. En het betekent vaak heel veel voor iemand. Wens in 2018 dus eens een keer iemand succes zonder je telefoon te gebruiken, maar maak het persoonlijk. Vaak zul je zien dat jij er net zo blij van wordt als je ontvanger. Want iemand iets geven, al is het een kaart, is toch wel heel bijzonder en fijn.

you can do it kaart succes

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart