Nog geen kaartje voor Vaderdag? Vind snel de leukste!

Het is bijna weer zover, het grootste feest voor vaders onder de Nederlandse zon. Vaderdag! Over cadeautjes hoef jij eigenlijk je hoofd niet meer te breken. Dat is allemaal dik voor elkaar. Maar aan een kaartje sturen heb je eigenlijk nog niet gedacht. Waarom niet? Een kaartje krijgen vindt iedereen leuk, zeker op zo’n feest als Vaderdag. Met een mooie, persoonlijke boodschap laat jij jouw vader weten hoeveel hij voor jou betekent. Dat kan op een lieve, leuke of grappige manier, dat is natuurlijk helemaal aan jou! Voel jij je al geroepen om een kaartje te schrijven? Zoek dan niet verder! Want bij Kaartje2Go hebben we de leukste kaartjes voor je. We laten er alvast een paar zien. Kijk je mee voor inspiratie?

Voor je tweede papa!

Je gezinssituatie hoeft natuurlijk niet te bestaan uit je vader en je moeder. Misschien heb je wel een stiefvader, of een tweede vader, of heb je twee papa’s. Speciaal voor al deze vaders is deze leuke kaart bedacht. En dat je de tweede beste papa bent, betekent natuurlijk niet dat je niet bij je kind op nummer een staat. Met deze vrolijke kaart laat je jouw tweede papa weten dat je ontzettend blij met hem bent en erg van hem houdt. Fijne Vaderdag!vaderdagkaart vaderdag best 2nd dad

Zeg het in rijm met Vaderdag!

Een leuk rijmpje doet het eigenlijk altijd goed. Een rijm is vrolijk en speels en laat op een luchtige manier weten hoeveel jouw vader voor je betekent. Uitgevoerd in een frisse stijl, met het universele symbool voor een vader, namelijk de snor, weet dit kaartje precies de juiste toon te pakken. Pen nog even een persoonlijke boodschap aan de binnenkant en voila! Jouw kaartje voor Vaderdag is klaar!

vaderdagkaart vaderdag

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart