Jullie gaan samenwonen? Stuur een leuke kaart!

Jullie hebben al best een tijdje een relatie en zijn nu klaar voor een volgende stap in jullie relatie. Nee, jullie zijn nog niet toe aan kinderen of trouwen, maar wel aan samenwonen! Jullie hebben inmiddels na een tijdje zoeken een leuke plek gevonden, of trekken binnenkort bij elkaar in. Hoe dan ook, van harte gefeliciteerd! Het is echt hartstikke leuk dat jullie samen gaan wonen. Natuurlijk wil je al je familie en vrienden daarvan op een leuke manier op de hoogte brengen. Geen zorgen, dat is zo gepiept! Hoe dan, vraag jij je af? Nou, met een leuke, vrolijke kaart natuurlijk! Ben je nieuwsgierig geworden naar onze kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Lekker bij elkaar

Jullie gaan binnenkort samenwonen. Van harte gefeliciteerd! Dat betekent dat ook jullie planten een ruimte gaan delen. Hartstikke leuk. Met dit leuke verhuisbericht maak je op een leuke manier duidelijk dat jij en je lief binnenkort een plekje gaan delen.

Een feestje!

Dat je gaat samenwonen met je lief, je partner is echt een groot feestje. Jullie zijn er met z’n twee├źn dan ook helemaal klaar voor en kunnen niet wa;.chten om jullie familie en vrienden bij jullie thuis uit te nodigen. Kom je snel op bezoek om ons huis te bewonderen? Tot dan!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart