Ideeën voor kinderfeestje meisjes 3 tot 7 jaar

Is je kleine meid bijna jarig en ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor kinderfeestje? Wij van kaartje2go willen je graag hierbij helpen! Het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje voor je dochtertje is zeker niet makkelijk. Zeker niet wanneer je wilt dat de kinderen lekker bezig zijn en zich niet gaan vervelen. Op een saai feestje zit natuurlijk niemand te wachten! Met onze ideeën voor kinderfeestjes heb je gegarandeerd succes en weet je zeker dat de kinderen met een brede lach op hun gezicht weer naar huis gaan en je dochtertje de dag van haar dromen heeft gehad!

Ideeën voor kinderfeestje

Uitnodiging voor kinderfeest maken

Een kinderfeest is natuurlijk niet compleet zonder een leuke en unieke uitnodiging die helemaal in stijl is! Bij kaartje2go kun je de perfecte uitnodigingen vinden die helemaal bij het feestje passen! Als je wilt kun je de kaart nog aanpassen en verder opleuken met foto’s van je mooie meid of andere leuke afbeeldingen. Nog leuker is om samen met het feestvarken de kaart te maken! Zo kan ze de kaart in haar eigen lievelingskleur maken met haar favoriete plaatjes!

Ideeën voor kinderfeestje: prinsessenfeest

Bijna elke kleine meid droomt ervan om een prinsesje te zijn! Hoe leuk is het dan om van haar feestje een echt prinsessenfeest te maken! Laat je dochtertje haar mooiste prinsessenjurk aantrekken en vraag aan haar vriendinnetjes om hetzelfde te doen. Tijdens het feest kunnen jullie een modeshow organiseren, diegene met de mooist jurk krijgt een echt kroontje! Maar voor de modeshow eerst een lekkere cake die helemaal stijl versierd kan worden met gekleurde hagelslag en pareltjes. Als afsluiting (en om wat rust in de tent te brengen) kun je nog een leuke prinsessenfilm opzetten.

We hebben een aantal geweldige uitnodigingen die helemaal passen bij het thema! Bekijk ook eens de andere kaarten op kaartje2go.nl want er zijn er nog veel meer!

ideeën voor kinderfeestje prinsessenfeest 1 Ideeën voor kinderfeestje prinsessenfeest 2

Lekker bakken op het kinderfeestje: cupcake party!

Geen tijd om de taart te kopen? Dat is helemaal niet nodig als je een cupcake party organiseert! Welk kind houdt nu niet van gezellig bakken en snoepen! Op internet kun je veel makkelijke recepten voor cupcakes vinden, maar je kunt ook een workshop laten geven speciaal voor kinderen. Als er cupcakes over zijn dan is het leuk om dit in doorzichtig folie in te pakken met een mooie strik eromheen.

ideeën voor kinderfeestje cupcake party

Uitnodiging voor een kralen kinderfeest

Wil je liever je huis schoon houden, maar wil je wel dat de meiden lekker bezig zijn? Een kralen feest is ook erg leuk. De meiden kunnen dan zelf hun ketting of armbandje maken! Op het internet zijn hele leuke setjes te koop met alle soorten kralen die je maar kunt bedenken. Maar ook voor dit thema geldt: je kunt een workshop laten geven bij je thuis of op een locatie. Waar je ook voor kiest: bij kaartje2go hebben we alvast een passende uitnodiging voor je klaarliggen!

ideeën kinderfeestje kralenfeest

Meer originele uitnodigingen voor kinderfeestje op kaartje2go

Heb je andere leuke ideeën voor het kinderfeestje van je dochtertje, of heb je wil je meer inspiratie op doen? Onze kaarten spreken voor zich en zijn al een mooie bron voor nog meer ideeën voor kinderfeestjes! We hebben ook leuke kaarten voor het feestje van je zoontje. Bekijk ze allemaal op onze website! Voor 20.00 besteld is morgen verstuurd!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart