De leukste housewarming uitnodiging!

Housewarming uitnodiging

Yes je hebt een nieuwe woning! Deze woning wil je natuurlijk feestelijk inwijden! En dat kun je niet alleen. Je kunt natuurlijk je vrienden uitnodigen via een e-mail of een Whatsapp, maar een originele en unieke housewarming uitnodiging sturen is veel leuker. Op die manier kom jijzelf en je gasten veel sneller is een feestelijke stemming!

Housewarming uitnodiging tekst

Nieuwe woning, nieuwe stap

Een nieuw huis gaat vaak samen met een nieuwe periode in je leven. En het leven is voor te kort om alles zomaar op zijn beloop te laten. Om die reden is elke nieuwe stap een feestje waard. Want als je overal eventjes bij stilstaat, beleef je het veel intensiever en dat maakt het leven echt een stukje leuker! Laat dus ook je nieuwe huis een feestelijke aangelegenheid zijn. Op kaartje2go maak je de leukste en origineelste uitnodiging voor je housewarming!

De plek waar je woont is de plek waar je werkt, studeert, lacht, huilt en de mooiste herinneren creëert. Het is de plek waar je de dag begint en de dag afsluit. Ga je studeren en voor het eerst onder de vleugels van je ouders vandaan? Spannend! Je eerste studentenkamer zal dé kamer zijn waar je over 20 jaar nog steeds aan zult denken. Hoe klein deze ook is, ook dit kun je vieren met een klein feestje. Of misschien koop je voor de eerste keer je eigen huis, ga je samenwonen of betrek je met je gezinnetje het huis van jullie dromen waar jullie oud willen worden. Het maakt niet uit wat voor woning je gaat betrekken: het is altijd bijzonder om dit te delen met je familie en vrienden!

Maak een leuke uitnodiging voor je housewarming!

Op kaartje2go kun je de leukste uitnodigingen maken voor je housewarming. Of nu je kiest voor een kaartje met tekst of een kaart met een leuke foto: bij kaartje2go kun je er altijd een persoonlijke ‘touch’ aangeven. Bij elke kaart kun je de kleuren en vormgeving aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld de achtergrond wat vervagen of je kunt inzoomen op een leuke tekst op de kaart. Kies je voor een foto? Ook deze kun je eindeloos aanpassen en opleuken! Bij kaartje2go kun je een leuke foto plaatsen op de voorkant van je housewarming kaart, maar ook op de binnenkant! Dit kan een spontane foto van jezelf zijn (of van jou en je partner of gezin), maar je kan ook al een klein voorproefje geven van je nieuwe huis! Op die manier weet je ook zeker dat je gasten bij het juiste huis aanbellen!

housewarming uitnoding foto

Tekst voor de housewarming uitnodiging

Een kaart maken is misschien nog wel het leukste om te doen, maar nadat je de kaart helemaal naar wens hebt aangepast komt vaak het moeilijkste gedeelte: wat zet je erop? Klik hier voor inspiratie voor een leuke tekst!

Wat je sowieso kunt vermelden is: 1. Wanneer is je feest (datum, dag van de week en tijd). 2. Wat is je nieuwe adres? 3. Zorg ervoor dat je gasten laten weten of ze komen (handig voor de boodschappen!) 4. Hoe komen ze binnen? (als je bijvoorbeeld 10 verschillende deurbellen bij je deur hebt is het handig dat je aangeeft op welke bel ze moeten drukken). 5. Niet geheel onbelangrijk: wat voor cadeau wil je hebben?

Tips voor housewarming feest

Je housewarming begint met de uitnodiging, maar dan moet het feest nog beginnen! Wij van kaartje2go helpen je niet alleen om een unieke uitnodiging te maken. We willen je ook graag helpen bij een succesvol feest! Hier een paar tips voor je feest! 1. Leuke versiering zorgt altijd voor een goede en feestelijke sfeer. 2. Maak de hapjes van te voren al zoveel mogelijk klaar. 3. Zorg dat de drankjes koud staan! 3. Bedenk een leuk welkomstdrankje voor een leuke binnenkomer! 4. Nieuwe meubels? Misschien is het goed om deze aan de kant te zetten. 5. Muziek kan een avond maken of breken, bedenk dus een leuke playlist.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart