Hoera, je bent jarig! Gefeliciteerd!

Je verjaardag blijft altijd een feestje en moet gevierd worden, of je nu zes of zesentachtig bent. Slingers ophangen, taart eten en genieten van alle aandacht, het hoort er gewoon allemaal bij. En het is ook hartstikke leuk natuurlijk! Je slaapt misschien nu wel de nacht van tevoren, maar je verjaardag blijft toch een bijzondere dag. En wat zo’n dag nu helemaal af maakt is een leuke verjaardagskaart. Dus kijk gauw mee naar wat wij voor je in huis hebben, en maak de verjaardag van een jarige compleet!

Jij bent goud!

Als er geen echte confetti aanwezig is, dan is deze kaart een prima alternatief. Kijk, hoe feestelijk! Je voetjes beginnen zowaar al bijna te dansen van zo veel vrolijkheid. Een pracht van een verjaardagskaart, eentje om in te lijsten. Happy Birthday To You!

happy birthday verjaardagskaart gouden ballonnen

Een verjaardagskaart met humor

Zo was je nog een kleine baby en zo ben je alweer ouder dan het internet. Leuk voor iedereen die een echte 90’s baby is en in 1991 is geboren. De tijd vliegt, vooral wanneer je internet hebt en je de hele dag naar YouTube filmpjes & Netflix kan kijken. Oja, en ook als je plezier hebt, natuurlijk. En dat komt wel goed met deze kaart, waar een jarige vast om kan lachen!

verjaardagskaart internet quote

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart