Het is lente! Tijd voor extra motivatie met deze grappige kaartjes!

Voor een leuke coachingskaart met een toffe boodschap en een flinke dosis motivatie hoef je echt geen personal coach te zijn. Iedereen kan een ander op elk willekeurig moment net dat beetje extra geven. Zo help je iemand door er bijvoorbeeld alleen maar te zijn of door gewoonweg te luisteren. Maar met een kaartje kun je exact hetzelfde doen! Want het is altijd leuk en bijzonder om een kaartje te krijgen, toch? Zeker nu ons sociale verkeer zich vooral op het wereldwijde web afspeelt is het super tof om iets tastbaars te krijgen. Een kaartje in plaats van een appje doet veel! Wat ook altijd helpt om iemand net die extra stap te laten zetten is humor. Humor relativeert en zorgt dat we beter bereid zijn om onze problemen en onzekerheden aan te pakken. Wil jij ook iemand net dat zetje in de rug geven? Stuur dan een van onze grappige kaartjes voor wat extra motivatie! Wedden dat je daarmee een grote glimlach op iemands gezicht tovert?

Wijze woorden ter motivatie

Misschien heb jij niet helemaal de juiste woorden kunnen vinden om iemand een steuntje in de rug te bieden. Gelukkig kunnen we voor onze dagelijkse dosis motivatie bouwen op Albert Einstein en zijn wijze uitspraken. ‘Te midden van de moeilijkheid, ligt de mogelijkheid’. Probeer je problemen eens op een andere manier te benaderen en te bekijken, en misschien ligt er juist een hele toffe uitdaging in verscholen! Ben jij er klaar voor om die te ontdekken? Ga er dan vol voor en geloof in jezelf!motivatie coachingskaart einstein

Wees trouw aan jezelf

Soms lijkt het alsof de hele wereld tegen je aan praat, en van alles vindt van de keuzes die je maakt. Soms is het dan ontzettend lastig om voor die keuzes te gaan staan. Het is echter zo belangrijk om dat wel te doen, en om trouw te blijven aan jezelf. Wat een ander ook zegt, uiteindelijk ben jij diegene die de keus moet maken en ermee moet leven. Deze lieve kaart is een vrolijke reminder om je hart te blijven volgen en jezelf te blijven, hoe moeilijk dat soms ook is. Tenzij je een eenhoorn kan zijn, natuurlijk, dan moet je daar absoluut voor kiezen.

motivatie coachinggskaart rug being a unicorn

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart