Heb jij al een leuke Moederdagkaart in gedachten? De keuze is reuze!

Nog eventjes en dan is het alweer bijna Moederdag! Wat vliegt de tijd toch. Elk jaar weer opnieuw wordt je er door verrast. Want wat ga je doen met Moederdag? Wat ga je verzinnen voor jouw moeder, de leukste mama van heel het land van wie je zielsveel houdt? Dat is nog best een opgave voor de meeste mensen. Zit jij ook met je handen in het haar? Haal dan eerst maar eens even diep adem. Zo. En denk dan eens aan de Moederdagen van toen je klein was. Waarbij je apetrots een eigen gemaakt knutselwerkje aan mama presenteerde, en ze daar dolblij mee was. Moederdag hoeft niet ingewikkeld te zijn, en begint met kleine dingen. Zoals een leuke Moederdagkaart! Want zo’n kaart mag echt niet ontbreken! Kijk je gauw mee naar onze kaartjes bij Kaartje2Go? De keuze is reuze!

Mama is een kanjer

Naar je moeder kun je enorm opkijken. Want het is niet niks wat ze allemaal voor elkaar gekregen heeft in haar leven. De reizen die ze gemaakt heeft, wat ze gestudeerd heeft, waar ze haar werk van heeft gemaakt en waar haar passie ligt. Soms zou je wel willen dat je meer op haar leek. Waarschijnlijk doe je dat al meer dan je denkt, maar wat is het een leuk idee om dit naar haar uit te spreken. Door middel van bijvoorbeeld deze leuke en stoere moederdagkaart met Rosie The Riveter erop, het symbool voor onafhankelijke vrouwen. We can do it!moederdagkaart we can do it

Ma-de-liefste moederdagkaart!

Een moederdagkaart hoeft niet al te ingewikkeld te zijn en hoeft niet per se een hele uitgebreide boodschap te hebben. Soms is alles wat je wil zeggen dat jouw moeder de liefste van de wereld is en dat je heel erg veel van haar houdt en ontzettend blij met haar bent. Want dat is gewoon zo. Nu kun je ervoor kiezen om een mooi en lief standaard kaartje uit te zoeken, maar deze moederdagkaart met vrolijke madeliefjes en een grappige woordgrap is ook zeer de moeite waard! Ook leuk is dat deze kaart wel wat wegheeft van een kindertekening, zoals jij ze vroeger misschien maakte voor je mama. Als dat niet schattig is?

ma-de-liefste-moederdagkaart

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart