Griepje te pakken? Heel veel beterchap gewenst!

Nederland is al een tijdje in de ban van een griepgolf. Eerst trok eentje door het land, even later nog eentje. Veel mensen hebben daardoor een flinke griep te pakken en zijn gedwongen in bed te blijven liggen en goed uit te zieken. Ben jij ook een van de ongelukkigen? Heel veel beterschap gewenst! Als je ziek bent is het fijn om te weten dat mensen aan je denken. Hoe klein en onbeduidend het ook lijkt, iemand even beterschap wensen kan heel veel impact hebben. Je wordt er misschien niet sneller beter van, maar wel eventjes wat blijer. Nu kun je een appje sturen om iemand een hart onder de riem te steken, maar een kaartje sturen is eigenlijk ook zo gepiept en voelt meteen veel persoonlijker. Weet je niet goed wat voor kaartje je zou willen? Geen zorgen, want wij hebben alvast een aantal leuke, nieuwe kaartjes voor je uitgezocht. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan maar eens gauw mee!

Batman heeft griep

Een leuke kaart voor een ziek kind, of een zieke volwassene die veel van superhelden houdt. Zelfs superhelden worden wel eens ziek. Batman en Superman hebben vast wel eens een dagje of een avondje thuis gezeten met griep. Net als zij moet ook jij als zieke goed uitrusten. Dus, drink genoeg water en slaap lekker veel, dan ben je binnen no-time weer de oude. Kun je op je dooie gemak weer de misdaad gaan bestrijden. Veel beterschap gewenst!

An apple a day…

Fruit eten is goed voor je, dat weet iedereen. Niet voor niets worden we aangeraden minstens twee stuks per dag te eten. Als je ziek bent is het zaak extra goed voor jezelf te zorgen en vooral gezonde dingen te eten. Zoals een lekkere appel, bijvoorbeeld! Dit leuke kaartje herinnert je er aan een lekker stukje fruit te pakken, maar steekt je ook een hart onder de de riem. Heel veel beterschap gewenst! En denk eraan…an apple a day keeps the doctor away!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart