Griepje te pakken? Heel veel beterschap!

De feestdagen zijn weer lang en breed voorbij, en zoals altijd komt een oude bekende niet lang daarna weer om de hoek kijken…De griep heerst weer in het land. Brak en moe door al het feestgedruis is onze weerstand even niet om over naar huis te schrijven. Met als gevolg dat half Nederland weer op de bank onder een dekentje ligt, met een verstopte neus en een flinke hoofdpijn. Heel vervelend, maar weinig aan te doen. Goed uitzieken en veel rusten helpen je wel weer op de been. En een leuk en lief kaartje om je beterschap te wensen vast ook! Want wat is het toch fijn te weten dat er mensen zijn die van je houden en aan je denken. Kijk maar eens gauw mee naar onze nieuwste kaartjes!

Beterschap met bloemen

Een bosje bloemen is nooit weg. Zeker deze mooie klassieke, geschilderde bloemen niet. Je kunt ze zo niet ruiken, maar dat was je toch niet gelukt door je verstopte neus, dus wat maakt het uit? Ze zijn in ieder geval prachtig om naar te kijken. Dus zet ze lekker op een kastje of tafeltje naast je, en hoop maar van harte dat je gauw beter wordt. Heel veel beterschap en veel liefs!kendiekaart beterschap vintage

Wordt gauw beter!

Als je ziek bent, wil je niets liever dan gauw beter worden. En de mensen die van je houden willen dat natuurlijk ook. Want er is nu eenmaal niet veel leuks aan ziek zijn. Bah. Gelukkig vrolijkt dit lieve kaartje een grieperige zieke vast een beetje op. Helemaal als er aan de binnenkant nog een lief berichtje geschreven is. Want mooie woorden kunnen veel goedmaken.

beterschap get well soon blauw

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart