Griepgolf? Tijd voor een leuk beterschapskaartje!

Nederland wordt beheerst door wellicht de langst aanhoudende griepgolf in tijden. Half Nederland ligt miserabel en zielig in bed uit te zieken. Ziek zijn is niet leuk, en al gauw slaat bij velen de verveling toe. Toch blijft het het beste niet te vroeg van alles weer te willen doen, maar echt rustig te wachten tot je helemaal beter bent. Nee, ziek zijn is niet makkelijk, en een feestje is het nooit. Je wilt gewoon graag gauw weer fit en gezond zijn. Het enige wat een beetje helpt is veel liefde en verzorging. En een lief beterschapskaartje, waarschijnlijk. Want op het moment dat jij als zieke een beterschapskaartje in je brievenbus vindt, dan word je daar toch echt wel heel vrolijk van. Wacht dus niet langer en stuur een lief en leuk beterschapskaartjes naar een zieke!

Kak dus!

Het is echt ontzettend balen als je ineens ziek wordt. Zo ging je nog fluitend door het leven, en zo lig je als een vaatdoek onder een dekentje op de bank, Maar een leuke woordgrap zoals deze op een leuk beterschapskaartje tovert vast een glimlach op je gezicht. Misschien een beetje flauw, maar je kunt er hartelijk en hard om lachen. Je baalt inderdaad enorm van je griep, maar wat is het fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. Hopelijk is je griepje nu gauw over.

beterschapskaartjes kak dus

Tijd verdrijven

Als je flink ziek bent, komt verveling nog wel eens om de hoek kijken. Wat is er dan leuker om een kaartje te krijgen waarmee je op een leuke manier de tijd kunt verdrijven? Hopelijk ben je daarna snel weer de oude. Heel veel beterschap!

beterschapskaartje kruiswoordpuzzel

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart