Griep te pakken? Heel veel beterschap gewenst!

Ineens was de zomer voorbij. Het warme weer nam af en regen en wind kwamen ervoor in de plaats. Dat was wel even wennen voor de meeste mensen. Niet in de laatste plaats omdat er ook iets anders weer de kop opstak met het slechte weer. Inderdaad, de griep is weer in het land. Vervelend, want veel mensen hebben er last van. Heb jij ook een griepje te pakken? Dan vindt je het vast fijn om te weten dat er mensen aan je denken. Een leuke kaart in plaats van een appje doet vaak al wonderen. Stuur nu een mooie kaart naar een zieke uit onze collectie beterschapskaarten. Heel veel beterschap gewenst!

Veel fruit eten!

Juist als je ziek bent of je niet lekker voelt, is het belangrijk op je voeding te letten. Gezond fruit kan daar zeker een bijdrage aan leveren. ”An apple a day keeps the doctor away”, luidt dan ook het gezegde. Dus bij dezen, een kaart met lekker veel fruit. Beterschap gewenst!beterschap gewenst

Verdorie, griep!

Een griep kan ineens komen opzetten. Wanneer dat gebeurt kan je daar enorm van balen. Plannen die je had, moeten worden uitgesteld en dat is niet leuk. Laat weten dat je met een zieke meeleeft, en tover een glimlach op zijn/haar gezicht met deze leuke, humoristische kaart. Beterschap gewenst!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart