Pas getrouwd? Schreeuw het van de daken!

Poeh, wat een spannende tijd is het geweest. Eerst raakten jullie verloofd, en toen begon het lange wachten tot het huwelijk. Eindelijk was het dan zover. Jullie gaven elkaar het ‘ja’-woord en beloofden elkaar om voor altijd van elkaar te houden. En nu zijn jullie echt getrouwd! Daar ben je natuurlijk hartstikke blij mee en je zou het liefst willen dat de hele wereld wist hoe gelukkig jullie zijn. De hele wereld is misschien een brug te ver, maar je kan in ieder geval beginnen bij je familie- en vriendenkring. Stuur een mooie ‘pas getrouwd’ kaart naar ze om iedereen te laten weten dat jullie ‘happily married’ zijn!

Met een grap de kerk uit

Hoe schattig is deze kaart? Toch veel te leuk? Met deze vrolijke kaart krijg je zeker de lachers op je hand, want wie krijgt nu niet een glimlach op zijn gezicht bij het zien van deze prachtig uitgedoste badeentjes? Volgens mij iedereen. En dat is waar het om gaat. Dat iedereen jullie ziet stralen. En met deze verliefde eendjes komt dat vast goed!pas getrouwd kaart verliefde eendjes

Bewaar het moment

Wat was het een geslaagde dag, jullie bruiloft. Al jullie beste vrienden en liefste familie waren er om samen met jou een dag om nooit meer te vergeten te beleven. Houd het moment vast met deze stijlvolle en moderne kaart. Zo laat je aan iedereen zien dat je onwijs genoten hebt van je huwelijk en dat momenten je altijd bij zullen blijven. Je kunt zelf foto’s toevoegen en aanpassingen maken zodat jouw kaart perfect weergeeft hoe je de dag hebt ervaren.

pas getrouwd married goud

Wat een vrolijkheid!

Je kan helemaal los gaan met jullie trouwfoto’s en andere leuke plaatjes, maar je kan het natuurlijk ook niet doen. Daar wordt een kaart echt niet minder vrolijk op. Het stralende bewijs is deze fleurige en mooie kaart. De sierlijke letters en vrolijke kleuren maken deze kaart tot een feestje om naar te kijken. Just Married & Happy!

pas getrouwd kaart just married

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart