Een geslaagde ’Geslaagd’ kaart voor een geslaagde!

Het zit er nu toch echt aan te komen. De examens komen steeds dichterbij en voor je het weet is het zover…Je bent geslaagd! Gefeliciteerd, je mag de wijde wereld in. Om het feestje compleet te maken stuur je de geslaagde een mooie kaart. Zo’n prestatie moet gevierd worden! Een leuke kaart stuur je met Kaartje2Go. Zo gemaakt en zo verstuurd!

Geslaagd? Vier het met een kaart!

Het is altijd een feestje wanneer er iemand slaagt. Misschien spande het er wel echt om bij diegene en is de opluchting als het verlossende woord daar is echt heel groot. Maar ook als je er goed voor staat met je cijfers is zo’n examentijd hartstikke spannend. En kan je ook een gat in de lucht springen wanneer je het goede nieuws hoort. Dag middelbare school, hallo wereld! Kijk maar uit voor deze topper, want hij kan spellen, hoor!

geslaagd kaart uil whoehoe

Het kan natuurlijk ook zijn dat iemand heel erg zijn best heeft gedaan, maar het toch niet gelukt is. Dat is heel erg jammer en vervelend, maar het gebeurt nu eenmaal. Dan kun je daar ook een kaartje voor sturen, om te laten weten dat jij het ook jammer  vindt. In zo’n geval is het ook een goed idee om een motiverende kaart te sturen. Want er zijn altijd nog herkansingen en zelfs als dat niet lukt is het niet het einde van de wereld. Steek een gezakte maar even een groot hart onder de riem, dat kan hij of zij vast waarderen. Kop op, en met frisse moed er tegenaan!

Zo veel kaarten, zo veel keus

Bij Kaartje2Go hebben we een ruim aanbod aan ’Geslaagd’ kaarten. Sowieso dat er dus eentje tussen zit die jij leuk vindt, of die je bij de geslaagde vindt passen. Maar omdat je het misschien lastig vindt om door de bomen het bos nog te zien, lichten we even een paar leuke voor je uit.

geslaagd kaart vintage

Deze leuke kaarten in vintage stijl zijn allesbehalve ouderwets. Ze doen denken aan vervlogen tijden, maar doen dat wel met een dikke vette knipoog. Daarbovenop zijn ze ook nog eens hartstikke mooi om uit te stallen of te bewaren.

geslaagd kaart giraffe print

geslaagd kaart giraffeprint roze

Super vrolijk zijn deze mooie ’You Did It’ kaarten in giraffeprint. Ze drukken precies uit wat je voelt als je geslaagd bent. Vrolijkheid, blijheid en opluchting. Je hebt het toch maar voor elkaar gekregen! Leuk ook om in te lijsten en boven je bed te hangen als herinnering aan wat je allemaal kunt als je er voor gaat.

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart