Geslaagd voor je rijbewijs? Van harte gefeliciteerd!

Je hebt er zo lang naar toegewerkt. Eerst met een hoop rijlessen, daarna was het stampen voor het behalen van de theorie. Toen je theorie eenmaal gehaald was, heb je er meteen nog een hoop lessen tegenaan gegooid. Hiermee hoopte je helemaal klaar te zijn voor je rijexamen. Op de dag zelf was het toch wel peentjes zweten, hoe goed jij je ook had voorbereid. Het examen zelf was gewoon superspannend. Toen kwam echter na het examen het verlossende woord. Geslaagd voor je rijbewijs! Van harte gefeliciteerd! Feliciteer een pas geslaagde met een leuke kaart, en tover een grote glimlach op zijn of haar gezicht. Nieuwsgierig geworden naar de mooiste kaartjes? Kijk dan maar eens gauw mee!

Gefeliciteerd!

Het is zover! Eindelijk mag ook jij in een autootje stappen en lekker overal naartoe rijden. Gaaf, zeg. Je bent geslaagd voor je rijbewijs, en dat is toch echt een flinke prestatie. Van harte gefeliciteerd! En rij voorzichtig en veilig, oke?

geslaagd voor je rijbewijs

Rij voorzichtig!

Belangrijk wanneer je net geslaagd bent is om vooral ook voorzichtig te rijden, en niet als een malloot door de straten te rijden. Deze leuke kaart helpt je dat te herinneren. Je bent geslaagd voor je rijbewijs! Van harte gefeliciteerd!geslaagd voor je rijbewijs

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart